Folk Viljandis

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Lihtsalt infoks, kui leidub teie hulgas karvalisi ja sulelisi, kes folkima tulevad.
Politseinikke on linn täis ja jupo istub linna piiridel praktiliselt. Narkolaksutajad peavad riided hästi puhtaks pesema ja leppima õllega:drink:, sest narkokoerad on tänavatel, samuti krimka ja märulipolitsei...

Nii et mujal Eestis politseinikke vist enam ei olegi, aint Viljandis. Eile käisin ka jalutamas. No ei ole mina veel nii palju autosi näinud parklates ja rahvast ka ikka meeletult. Samuti politseinikke, kes ratastega, kes jalutades, kes autodega ja bussidega...tegelt kah!
Muidu lahe ju õlli ludistada ja ringi tuigerdada ning rahvast kaeda...:thumb:, ning isegi muusikat kuulata.:head:
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

me laksame siin suvepealinnas mida iganes ja yhtegi miilitsat pole kuskil hulkumas.
eile õhtul sai rullikatel linnale tiir peale tehtud.
yhes telgis oli ymber vesipiibu mingi mõnus seltskond, kus peale vesipiibu ka muudki pandi!
see ju suvi ja pärnu!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Veiko

kohe tulen viljandisse.:drive:
Nimevahetus vl -> Veiko
suur

Algselt postitas: krss
... takerdus täisbroneeritatud hotellide...

Niipalju kui ma aru olen saanud, siis folgil magatakse peamiselt lageda taeva all. Telk on juba täielik luksus.
Jah. Loll on see kes vabandust ei leia...;)

Ise pole ka veel kordagi folgil käinud. Ükskord küll viibisin folgi ajal 1h Viljandis, aga see ei lähe arvesse. Arvan, et suudan kah mingid vabandused leida :D
maxuud
Auto:

Folk igavesti lahe üritus, kohati ei ole jalatäit ruumigi astumiseks ja Viljandi linn on ilus, olin sealt ka varem läbi sõitnud ja järves ujunud aga jalutada keset seda melu on hoopis teine tera. Vähe sellest, a kolmel aastal sai ka folgi särkide trükkimisega tegeletud. Magamismure lahendas väga edukalt luukpäraga klassik. Õllekõhtu mul ei ole nii et mahtusime lahedalt perega kolmekesi, resideerusime Ugala kõrval enamvähem seal kus telklinnak püsti lüüakse. Sellel aastal paraku kodune.
Head folgerdamist ja poogendamist siis (poogen on selle aasta teema).

Bloodstone.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Näedsa! Kui foorumis ei käi, siis linna peal saab ikka kokku. Krss-iga sai jalutatud pikka aega mööda linna ja juttu räägitud...
Õlli lastud ja:beer:
Vasta