Mändjala SKY+

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Factor

Nu lugu siis selline, et Saaremaal 6-dal Augustil toimumas säärane Sky+'si pidu! Ise olen mineja, kas on äkki ka siit liitujaid?
Üldiselt olen sellel üritusel käinud Algusest peale, (alates esimesest üritusest) ja väga :thumb: üritus, kõigil on tegemist ja lõbu laialt! Eelmised aastad on kujunenud sedaviisi, et oleme lausa 3 kuni 5 päeva saaremaal enne pidu ringi kolanud, päev enne Mändjala pidu on Kuressaares Merepäevad, kus ka ilutulestikud jne... :headbang:
Kuid minu teekond külgeb siis Reedel so. 5.da augusti õhtul saaremapoole, seega merepäevadele ma ei jõua kuna Reede ju tööpäev :fight:

Lühidalt:poke:, kui siit ka tulijaid on, siis võiks kontakteeruda :P minu kontakt Tel: 56917330 E-mail: mikk120@one.ee

Siin siis ka mingi info ürituse kohta
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
sigaelmar

Heh...isegi mina lähen vist sinna...loodetavasti 9000'ndega kui sellele sellex ajax eluvaimu sisse saab. Tegelt targem olex ilma autota minna :fight:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ärge võtke isiklikult... aga ma peaks antud ürituse endapoolseks kommenteerimiseks installima uue emotikoni... lühendiks :puke:
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
IFF
Saabiklubi liige

Ei no eks ta üks :drink: koht ole.
Iga ratas veab and then some!
suur

Algselt postitas: Cyber
Ärge võtke isiklikult... aga ma peaks antud ürituse endapoolseks kommenteerimiseks installima uue emotikoni... lühendiks :puke:

Vot ürituse kohta ei oska midagi öelda, aga eks Cybergi lõi seoseid üritust korraldava raadioga. Minu poolt kah üks :puke:
KrikU

Aga TA funktsioonist uutel makkidel on selle raadiojaama kaasabil nüüd vähemasti abi liiklusteadete näol (võiks ka tegelt muud inffi tulla - talvel teeoludest näiteks, mitte ainult politseipatrulli asukohast).
Kasutaja avatar
Chipy

samas... ei kuula mina seda raadiot (kui just midagi muud kohale ei levi), aga üritus on nendele kellele see raadio meeldib ja neid pole mitte vähe. marketing on see mis õigesti tehtud ja toimib just seal sihtgrupis, kus ta on suunatud. igatahes müts maha - ikkagi eesti kõige kuulatavam raadiojaam.

ise kuulan palju R2, kui just mingit plaati ei mängi ;)
Factor

Algselt postitas: IFF
Ei no eks ta üks :drink: koht ole.
Siiani on väljakujunenud see:drink: värk sedaviisi, et eelmise päeva õhtu (so. siis antudjuhul reede õhta) on seal jah tõesti "lampkasti joomine" kuid pidupäeval on enamasti rahvas selline "meeldivalt vindine" muidugi on "issanda loomaaed väga suur" seega eks neid "mustilambaid" leidub ka igal üritusel.
Heh...isegi mina lähen vist sinna...loodetavasti 9000'ndega kui sellele sellex ajax eluvaimu sisse saab. Tegelt targem olex ilma autota minna
Aga kust kaudu ja millal su tee kulgeb?
Ise lähen kah oma tonnisega!:drive::headbang:

Aga olen arvamusel et "oma nägemisorgan on kroonitud riigipea" nii et tulge kohale ja tehke siis omad järeldused!;)
Heh see läks nüüd küll ainult piltlike väljendite peale kuid loodan et oli arusaadav:cool:
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
sigaelmar

Kustkaudu siis veel kui Kuressaare - Mändlaja ;) Ja :puke't paneksin mina ennemini Õlletoobrile ja jaanituledele kui Sky päevadele. Sky raadiot ei kuula mina ka, aga saarlasena - keda see huvitab, kelle korraldatud üritus see on :drink:
arxrei

Peaasi, et pulli saab:beer:
sigaelmar

Täpselt! Minumeelest korraldagu sellist pidu kasvõi Vene Kristlik Usuraadio :)
Vasta