Saab ja ETV

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
Melkz

Kas keegi veel on tähele pannud, et alati, kui nt AK-s on juttu mõnest liiklusega seotud teemast, on taustapildil 9-3 rool ja armatuur? Huvitav, kas mõni telemees ise kah Saabiomanik ja meelega selle sinna sokutanud ;)
Skol

minu teada üks noor teletüdruk sõidab punase 9-3-ga ringi. Ta käis ka eesti sõdureid afganistaanis filmimas. nime ei mäleta hetkel. Tiina Park'il ka värske 9-3.
Thor

Tean kahte inimest kes on seotud ERR- ga ja sõidavad Saabiga :)
Tegelikult olen ka ise tähele pannud, et mingi politseisaate (äkki "Raport"?), vaheklippides paistab kellegi must og900
teager

Algselt postitas: Skol
minu teada üks noor teletüdruk sõidab punase 9-3-ga ringi. Ta käis ka eesti sõdureid afganistaanis filmimas. nime ei mäleta hetkel...

Marii Karell. Saab 9-3 SC Linear 1.8i kepike, sai ka kena number sebitud - 333 BAT :)

terv, teager
Kasutaja avatar
Melkz

Ahjaa, tuleb meelde, et kunagi tehti ühes ETV saates (äkki Ringvaade vms) Top Geari jäljendades katset Tallinnas punktist A punkti B jõudmisel kiireima sõiduvahendi väljaselgitamiseks - auto, jalgratas, paat vist olid. Tolles katses siis oli ka autoks seesama punane 9-3 sportcombi :) Vist auto võitiski, aga täpselt ei mäleta kahjuks.
anthillse

Algselt postitas: Melkz
Ahjaa, tuleb meelde, et kunagi tehti ühes ETV saates (äkki Ringvaade vms) Top Geari jäljendades katset Tallinnas punktist A punkti B jõudmisel kiireima sõiduvahendi väljaselgitamiseks - auto, jalgratas, paat vist olid. Tolles katses siis oli ka autoks seesama punane 9-3 sportcombi :) Vist auto võitiski, aga täpselt ei mäleta kahjuks.

Ehk keegi leiab selle kohta midagi,sooviks näha seda testi.

Ainuge mis leidsin on see http://www.tallinnapostimees.ee/?id=262015
Kasutaja avatar
vallikas

Saabnetiski liigub ringi see kaameraga mees, kel on endal saab(id) ja kes ka vist ETV-le filmib ;)

EDIT: ja ühel 9-7 olen näinud filmimehe kirju :)
Vasta