Jama selles et sidur jamab , auto kolm kuud seisnud ja nüüd võtsin käsile , aga sidur ei lahuta,
Õhutasin vaatasin mansetid üle ja nagu peaks ok olema .
Sainkuidagi siduri lahutama , aga vahel kaob ära ja jääb põhja kinni
Mis tegema peaks?
Sidur
Peasilindri remont/vahetus.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Kui vedelik kaob siis jah peasilindri vahetus, remondikomplektid tavaliselt ei aita(olen proovinud kahe silindriga, ikka lasi läbi). On veel selline võimalus, et panna suurem vedeliku mahuti, sest originaalis seal on 5ml ja kui see kulub ära läheb õhk sisse.
Kui vedelik ei kao siis võib ka sidurikorv äraväsinud olla, pikkal seismisel võib ka selline asi juhtuda.
Kui vedelik ei kao siis võib ka sidurikorv äraväsinud olla, pikkal seismisel võib ka selline asi juhtuda.
__In Boost We Trust__
Vedelik võib kaduda kust iganes ja ei pruugi üleüldse kaduda.Algselt postitas: D116
Kui vedelik kaob siis jah peasilindri vahetus, remondikomplektid tavaliselt ei aita(olen proovinud kahe silindriga, ikka lasi läbi). On veel selline võimalus, et panna suurem vedeliku mahuti, sest originaalis seal on 5ml ja kui see kulub ära läheb õhk sisse.
Remondikomplektid tavaliselt aitavad,lihtsalt pinnad tuleb eelnevalt hoonida.Mahuti on Teves Mark2`l ligi liitrine ja Mark 4`l ca.200ml.Korvi väsimine ei mõjuta pedaali tööd,ega käiku.
Süsteemis on õhk sees.Tavaliselt aitab peasilindri remont,või vahetus.Algselt postitas: Jannar
mul selline probleem, et vahel jääb pedaal põhja kinni ning vahel ei taha lahutada, muidu töötab, milles siin häda võib olla?:conf:
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Algselt postitas: TrionicVedelik võib kaduda kust iganes ja ei pruugi üleüldse kaduda.Algselt postitas: D116
Remondikomplektid tavaliselt aitavad,lihtsalt pinnad tuleb eelnevalt hoonida.Mahuti on Teves Mark2`l ligi liitrine ja Mark 4`l ca.200ml.Korvi väsimine ei mõjuta pedaali tööd,ega käiku.
Mis ma ainult ei ole teinud töösilindriga, ja ikka leekis aitas ainult uue paigaldamine, hind on tal suht suur 1800EEKi(B-osa ei ole, ainult esindusest saab uue, või siis partsforsaabs ka pakkub http://www.partsforsaabs.com/product_in ... ts_id=2510)
Siduri mahuti 1L või 200ml:nono: see on kogu pidurisüsteemi mahuti, mitte sidurisüsteemi oma, siduri omal on väike osa sellest mahutist 5-10ml + see vedelik mis süsteemis. Kui mahutis need 5-10ml kadunud, siis läheb õhk süsteemi ja sidur kaob.
__In Boost We Trust__
Minu masinal aitas tihendite vahetus, kuna need olid kulunud. Kui silinder ise on hävinenud (roostetanud) ja hoonimine seda ei ravi siis uus silinder. Mis siin ikka oletada, võta maha ja osanda ning ongi selge pilt mis seisukord asjal on. Seda peasilindrit ju lihtne kätte saada.