NG900 pukseerimiskonks
NG-l ei ole külgekeeratav.![]()
Kas mul on siis "keegi" selle suutnud ntx pooleks murda? Või pole keeratav, aga poltidega kinnitatav or sth? Selle augu olen ammu üles leidnud, aga selle taga ei ole midagi...

Ahjaa - ega sellega nii kiire ei ole, et otsimiseks kaevama ennast kuhugi peab - täna ma järgi niikuinii ei tahaks sõita, ainus plaan on koju saada;)
väike ümarguna auk paremal pool - olemas... katet seal ees ei ole, nii et seda on enne kasutatud. Suvel sai juba seda vaadatud, aga siis ei olnud otsest vajadust.. Udutuled on mul olemas, nii et sealt august ma ei otsinud 
Edit: krt seda pilti vaadates tekib tunne, et pean veel korra üle vaatama..

Edit: krt seda pilti vaadates tekib tunne, et pean veel korra üle vaatama..
tänu lumele ja ka laiskusele ma seda aasa ei leidnud, aga kas see ongi kõik? auk on ju ainult 1-1.5cm läbimõõduga:freak: Ei ole sis NG900-l mingit külgepandavat aasa/konksu, mis pamperist välja ulatuks? Allpool plastkate ka ees, nii et põhjale kinnijäädes ei kujuta ma hästi ette, kuidas sellest aasast mingit kasu oleks.. Kui esiosa krõpsudega/trukkidega eest tuleks hoobilt, siis veel saaks aru..

Paremal pool, enamvähem udutule all peab olema risküliku kujuline plastmass kattega ca 15x10cm avaus. Selle avause sees on vähemalt minu NG-l see aas olemas (selline nagu motorheadi pildil). Kas aas on ka eemaldatav, vot ei teagi..
Kruvitav on vist sellise pamperi puhul
Minu omal pole selline nagu Motorheadi pildil horisontaalis, vaid vertikaalne ja kohe selle mainitud toru kõrval.
Aga NG pukseerimisel vist see toru ikka kuidagi köieotsa ei tohiks sattuda, kuna pole sealt august tabatav ju

Aga NG pukseerimisel vist see toru ikka kuidagi köieotsa ei tohiks sattuda, kuna pole sealt august tabatav ju