...... ja tagajärg
Lisatud failid
trofee
-

- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
...ja nii neelaski vene autotööstus alla järjekordse suure tüki gm-i autotööstusest ning tulevikus hea ju öelda, et vaata, mu laps, see on nüüd VOLGA...Algselt postitas: Cyber
Kas nüüd paned sarved kapotiservale märgi asemele??![]()

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Sorri Daidalus, ma kustutasin su postituse. Millegipärast ei hakanud see kokku minu huumorimeele/valuläve vms kraamiga. Või oli asja point kusagil väga peidus ja mulle jäi vale mulje? Igatahes, mis läind, see läind.
Teemasse tagasi, see peaks miski 3-4 aastane sokk olema. Ei saa pildilt päris täpselt aru, palju neid harusid seal on.
Teemasse tagasi, see peaks miski 3-4 aastane sokk olema. Ei saa pildilt päris täpselt aru, palju neid harusid seal on.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
teadjad mehed ikka oskasid rääkida, et 1 aastasel sokul vaid 1 sarv, 2 aastasel 2 oga ja 3 aastasel ja vanemal 3 oga.
igaljuhul medalisarved need polnud, seda mulle ikka metsamees mitu korda kinnitas.
tõin koju ja sidusin õuemaja alla traadiga kinni, et loomad-söödikud sarved puhtaks lakuksid ja siis paari päeva pärast polnud ei loomi-söödikuid ega ka sarvi, vaid traat oli katkirebitud.
ju suured koerad minema viisid. sinna mu trioffe läks ;(
igaljuhul medalisarved need polnud, seda mulle ikka metsamees mitu korda kinnitas.
tõin koju ja sidusin õuemaja alla traadiga kinni, et loomad-söödikud sarved puhtaks lakuksid ja siis paari päeva pärast polnud ei loomi-söödikuid ega ka sarvi, vaid traat oli katkirebitud.
ju suured koerad minema viisid. sinna mu trioffe läks ;(
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
eks ma selle jutu järgi umbes seda vanust leiutasin... 3 haru on seal kindlalt aga natuke jääb kahtluse ruumi.
See trofeelugu on, vabandage väljendust, halenaljakas ehk tragikoomiline..
Aga vähemalt on koertel kõht täis.
See trofeelugu on, vabandage väljendust, halenaljakas ehk tragikoomiline..