saab 9-5 2.0 110 kW 98 a
Auto ei käivitu, lubab aga ei käivutu ees on kolmnurk hüüumärgiga, oskab keegi öelda mida see tähendab .
kolmnurk hüüumärk keskel .
- Ainar
- Saabiklubi liige
- Auto:
- Kontakt:
Siin sulle kindlalt vastust ei saa keegi öleda, pead ikka juhtmed tahapanema. Aga kuna tegemist 9-5ga, siis endal läbielatud asi ja lõhnab bensupumba, kiirusanduri või di kasseti järele. Muide kolmnurk kustub ära alles siis, kui auto käima läheb vähemasti minu omal.
Terv, Ainar
Terv, Ainar
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Kiirusandur??? See mõjub ABSile ja TCSile ainult.Siin sulle kindlalt vastust ei saa keegi öleda, pead ikka juhtmed tahapanema. Aga kuna tegemist 9-5ga, siis endal läbielatud asi ja lõhnab bensupumba, kiirusanduri või di kasseti järele. Muide kolmnurk kustub ära alles siis, kui auto käimaläheb vähemasti minu omal.
Terv, Ainar
__In Boost We Trust__
Kiirusandur??? See mõjub ABSile ja TCSile ainult.Siin sulle kindlalt vastust ei saa keegi öleda, pead ikka juhtmed tahapanema. Aga kuna tegemist 9-5ga, siis endal läbielatud asi ja lõhnab bensupumba, kiirusanduri või di kasseti järele. Muide kolmnurk kustub ära alles siis, kui auto käimaläheb vähemasti minu omal.
Terv, Ainar
Väntvõllandur ongi ju mootori kiiruse andur:poke: .
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989