Esimese õõtshoova puks
Tere! OG 9-3-l oleks vaja vahetada mõlema esimese õõtshoova suured puksid. Ehk oskab keegi konkreetselt viidata, kust neid tellida? Tervet õõtshooba pole veel vaja vahetada ning polüuretaane ka hetkel ei soovi, lootuses et uute puksidega kestavad õõtshoovad töölepingu lõpuni.
SAAB on tegusõna!
Tänan abi eest! Kuna elan maal ja meie külas autopoodi pole (õigupoolest pole siin üldse mingit poodi), siis eelistan asju ajada interneti teel. Need veebipoed, mida kammisin, ei andnud tulemust, aga Autoosades on vajalikud puksid olemas ja pilt ka juures: http://www.autoosad.ee/pilt/802-852402.pdf
SAAB on tegusõna!
Esimese õõtsa suured puksid on ikka hoopis teistsugused kui sinu pildi peal 
Mulle tundub, et sul on Sellist puksi vaja...

Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Tänan, nii see on. Need õiged puksid maksavad oluliselt rohkem - 28 eurot tükk. Kuna terve õõtshoova saab 78 euroga, siis tekib küsimus, kas poleks mõttekas vahetada juba õõtshoovad. Kui aga šarniirid ja teised puksid kestavad kauem, siis ehk tasuks üksnes puksivahetusega piirduda. Auto on sõitnud 68000 km, neist 65000 Itaalias. Kui kellelgi on asjakohaseid kogemusi, siis võiks neid lahkesti jagada.
SAAB on tegusõna!
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
ka taastatakse.Kui ma olen õigesti aru saanud, siis šarniire ei vahetata, vaid nende "tegemine" tähendab taastamist, - s.t praktikas ikkagi õõtsavahetust. Kas on nii?
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.