O: Klassiku tooreklapi trossi
Ehk, siis nagu pealkirjas mainitud, vajan klassiku 89a. tooreklapi trossi. Samas on vaja ka seda platikust vidinat, mille külge see tross käigukangi juures kinnitub. Lihtsam on vist öelda, et vajan kogu süsteemi uut, sest endal pole seal midagi ja hommikuti käivitades peab kapoti alt hooba liigutama ja siis kui mootor juba soe, seisma jätma ja uuesti kapoti alla pugema, klassik ruulib 

Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü
Kas siis tõesti kellelgi pole jäänud vedelema sellist asja? Või pole siis kellelgi enam karburaatoriga Saabi.
Samas saab sellist asja vist ka tellida poest, nii et kes iganes mulle pakkumise teeb, ostan ära, sest mul on seda trossi vaja:)
Samas saab sellist asja vist ka tellida poest, nii et kes iganes mulle pakkumise teeb, ostan ära, sest mul on seda trossi vaja:)
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü
-
trossi saab ka eraldi osta, ise pead otsad tagais panema, saltser+tina+jootekolb
-
kas sul trossi rüü on alles ? peenikest trossi saab TLN Punase tänava alguses olevast metallikola-mutri-poldi-tööriista kauplusest. seda müüakse nii pikka ja nii jämedat kui tahad. Saltserit, tina ja jootekolbi saad kohe kõrvaluksest, kus elektrikaubad jm nodi...
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
mul saab 96 sees üks toore tross koos käepidemega üle. kuskile kapoti alla läheb aga ma ei tea kuhu; kui kellegil vaja, võin loobuda..
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Tahaks ikka originaali, muidu võiks ju aretada ka GAZ 53 kapoti avamismeh. trossist/traadist. Iseeneselt üks somm lubas sebida aga siiani pole midagi kuulda. Originaali uuena osta pole enam võimalik, vähemalt Eleri arvuti ütles, et pole võimalik uut tellida.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü