... on täna öösel minu auto ära märgistanud. Andke nüüd nõu kuidas sellest jamast tagatiival lahti saada. Kraabitud on mingi terava asjaga üsna jõuliselt ja nagu näha kindluse mõttes ka üle tehtud.
Huvitav, kas selliseid märke ka teistele autodele tehtud või oli mõni lihtsalt meeltesegaduses ....
Lisatud failid
mustamäe pätid ...
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
- parkentosh
Täielikke ahvipärdikuid on ikka liiga palju eestis! SHOOT TO KILL 

No jah, ja paakide tühjakstõmbamine algas ka.
Ilusat naistepäeva!
Ilusat naistepäeva!
Kuidas kõrvaldada, ei tea.
Kuna tegemist ei ole lihtsalt mingi "möödaminnes kriipsuga" (võimalik meeltesegadus), vaid lausa kindla märgistuse-, sümboliga siis vist pakuks selle võimalik tähendus ja tekitamise psühholoogia huvi ka õiguskaitsega tegelejatele. Ehk on nad oma varasemas praktikas midagi sellist kohanud.
Tundub, et tekitatud siiski suht sihilikult, suure hoolsusega, kiirustamatta. Seda lubab oletada kriimustuse tugevus, jälje sügavus, toimingu korrektsus (ületegemine). Välja võib lugeda mingit risti ja N tähe kujutist või kui märki keerata siis X ja Z kujutist ringi sees.
Kui oma auto juurest eelmisel suvel võõra auto laternaklaasi tükke kokku korjasin siis ütles kohal käinud politsei küll, et ega nad nüüd telerist tuttavat C.S.I. küll mängima hakka. Kuid detektiivi jaoks olnuks´minu hinnangul materjali küll. Iseasi on asja materjaalses mõttekuses.
Vabandan, kui see oletus riivab kellegi hinge ja liiga paranoiline tundub.
Kuna tegemist ei ole lihtsalt mingi "möödaminnes kriipsuga" (võimalik meeltesegadus), vaid lausa kindla märgistuse-, sümboliga siis vist pakuks selle võimalik tähendus ja tekitamise psühholoogia huvi ka õiguskaitsega tegelejatele. Ehk on nad oma varasemas praktikas midagi sellist kohanud.
Tundub, et tekitatud siiski suht sihilikult, suure hoolsusega, kiirustamatta. Seda lubab oletada kriimustuse tugevus, jälje sügavus, toimingu korrektsus (ületegemine). Välja võib lugeda mingit risti ja N tähe kujutist või kui märki keerata siis X ja Z kujutist ringi sees.
Kui oma auto juurest eelmisel suvel võõra auto laternaklaasi tükke kokku korjasin siis ütles kohal käinud politsei küll, et ega nad nüüd telerist tuttavat C.S.I. küll mängima hakka. Kuid detektiivi jaoks olnuks´minu hinnangul materjali küll. Iseasi on asja materjaalses mõttekuses.
Vabandan, kui see oletus riivab kellegi hinge ja liiga paranoiline tundub.
Ei tea küll kuidas teistel on meie õiguskaitsega kokkupuuted olnnud. Minu tagasihoidlik kogemus ütleb, et see täiesti kasutu organisatsioon (peale hange/puu taga radariga istumise ei ole muud kasu minu jaoks olnud).
Peale käekoti, jalgrataste ja autopeeglite vargusi on nende kasutegur minu jaoks 0. Konkreetselt on ka öeldud, et ega nad ei otsi kah kedagi. Võib vaid juhtuda, et kusagil jääb keegi otseselt vahele siis ehk leiavad temalt midagi.
Selle kohta olen kuulnud juttu ühest Tallinna taksojuhist. Olnud kord juhus, mil üks pikanäpuline toimetades jäi auto omanikule vahele, omanik aga kutsunud läheduses seisnud taksojuhi kinni pidamiseks appi. Mille peale võtnud taksist kangi ning lähenedes virutanud pikanäpulisele käeluu puruuks ja minema lasknud. Komenteerides siis, et õiguskaitse oleks naguinii kohe minema lasknud, nüüd aga jääb pikemaks ajaks meelde. Ei tea - on ehk õige kah! Karm aga õige...
Peale käekoti, jalgrataste ja autopeeglite vargusi on nende kasutegur minu jaoks 0. Konkreetselt on ka öeldud, et ega nad ei otsi kah kedagi. Võib vaid juhtuda, et kusagil jääb keegi otseselt vahele siis ehk leiavad temalt midagi.
Selle kohta olen kuulnud juttu ühest Tallinna taksojuhist. Olnud kord juhus, mil üks pikanäpuline toimetades jäi auto omanikule vahele, omanik aga kutsunud läheduses seisnud taksojuhi kinni pidamiseks appi. Mille peale võtnud taksist kangi ning lähenedes virutanud pikanäpulisele käeluu puruuks ja minema lasknud. Komenteerides siis, et õiguskaitse oleks naguinii kohe minema lasknud, nüüd aga jääb pikemaks ajaks meelde. Ei tea - on ehk õige kah! Karm aga õige...
tegin politseis avalduse, rohkem nagu kodanikukohuse täitmiseks. tädike seal infolauas ütles et ei nemad pilti tegema hakka ja ei huvitanud teda ka märgi kujutis vms. Ega ei lootnudki mingit tulemust aga noh viitsin selle 15 min veel et vähemalt minu poolt on avaldus esitatud.
Oleks lihtsalt naelaga mööda külge veetud jätaks asja nii nagu on, aga sellise märgiga on tobe ringi sõita ja peab ikka ära parandama.
Oleks lihtsalt naelaga mööda külge veetud jätaks asja nii nagu on, aga sellise märgiga on tobe ringi sõita ja peab ikka ära parandama.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Andke nüüd nõu kuidas sellest jamast tagatiival lahti saada. Kraabitud on mingi terava asjaga üsna jõuliselt ja nagu näha kindluse mõttes ka üle tehtud.
Jaguari tiival oleva suure vao puhastasin seest nõela ja lahustiga ära , siis tegin segu laki ja kõvendiga (ilma lahustita) ning täitsin väikese pintsliga kogu kraavi. Pärast lihvisin kõrgema uue laki 2000se paberiga maha ja poleerisin läikima. Teatud nurga all on vagu endiselt tuvastatav, aga väga raskelt ja alles siis kui seda ise mainida.
Ise pean seda endiselt paremaks varjandiks,kui detaili tervenisti värvimist.