Lülitite maha võtmisest kahjuks jäid pildid tegemata, kuid mis siis.
PS! Pildid on üle valgustatud

Vahetamisest siis.
1) eemalda lülitil alumine osa. Seal sees on mõned lahtised tükid ka. Jälgi et need kuhugi muru sisse ei kaoks

Lisatud failid
see on asja juures jah kõige tähtsam. ma esimesel korral suure uhhaaga kiskusin lüliti põlve otsas autos lahti ja üks neist vaskkontaktidest otsustas auto salongi sügavustesse ära kaduda... võtsin mitu korda järjest terve auto salongi kuni "põrandalaudadeni" lahti, aga mis kadund, see kadund. hakkasin siis kuskilt varuosana uut lülitit otsima, aga tutikad olid meeletult kallid ja kasutatuid polnud saada. nii ma siis olin ühe mittetoimiva aknagaAlgselt postitas: suur
... Seal sees on mõned lahtised tükid ka. Jälgi et need kuhugi muru sisse ei kaoks![]()
Algselt postitas suur:
Uuel pirnil on enne jootmist ka jalad tarvis parajaks lõigata.
Kunagi läbisin mingisuguse ameeriklaste jootmisstandardi koolituse (vist oli IPC). Elektroonikatööstuste värk. Seal oli range reegel, et jalgu peale jootmist ei tohi lõigata, kuna see kahjustavat jootepunkti. Sealt sain endale harjumuse jalad enne mõõtu lõigata.Algselt postitas: teagerAlgselt postitas suur:
Uuel pirnil on enne jootmist ka jalad tarvis parajaks lõigata.
Tegin ise vastupidi. Surusin pirni pesasse, jootsin kinni ja seejärel lõikasin ülejäägi maha. Aga eks mitut moodi saab üht ja sama tööd teha
terv, teager
Mõõdukalt üle või alavalgustatud digipilti saad kergesti korrigeerida gamma paranduse abil nt Irfanwiev nimelises programmis (shift + g ja seejärel reguleeri sobivaks, all näiteks üks su piltidest kui seda pisut sel viisil parandet)Algselt postitas: suur
PS! Pildid on üle valgustatudEhk annnab lugeja mulle andeks
Igasugu pisividinatel kipub see vägisi kaotsimineku viga küljes olema jah.1) eemalda lülitil alumine osa. Seal sees on mõned lahtised tükid ka. Jälgi et need kuhugi muru sisse ei kaoks![]()
Algselt postitas: sebastian
Pakuks, et välguga need pildid polegi tehtud, lihtsalt üle valgustatud...varjud viitavad mingile laualambile vm. sellisele.