Vaatasin siin Zazou istmesoojenduse parandamise juttu ja mõtlesin et vahetan enda autol nende piltide põhjal istmesoojenduse klüliti pirni ära. Ja mis välja tuli. 96 aasta mudelil on lüliti hoopis teistsugune. Ja pirn ka erinev.
Lülitil käib ära eesolev kirjadega kate.
Lisatud failid
Vaat mis on '96 aasta tonnise istmesoojenduse lüliti sees? Pildid
Kokku käib täpselt samamoodi nagu lahti, midagi keerulist ei ole.
Küsimus nüüd ka. Kust k...di kohast siukseid väikseid rohelisi lambikesi saada võib.
Tegelt võib ka valge olla, kuna mingi rohelise lakiga saab selle lihtsast üle võõbata.
EDIT
Lambi pesast lahtijootmist ja asendamist vaata sealt teemast:
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=1612
Küsimus nüüd ka. Kust k...di kohast siukseid väikseid rohelisi lambikesi saada võib.
Tegelt võib ka valge olla, kuna mingi rohelise lakiga saab selle lihtsast üle võõbata.
EDIT
Lambi pesast lahtijootmist ja asendamist vaata sealt teemast:
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=1612
Alates M96-st tulid jah GM`i pirnid kõikjale,paraku saab selliseid ainult vikingust(u.7-80 eeku tk.).Kusagil 2001-2 tulid sarnased pesad,aga jälle Tevalo pirnide asendusvõimalusega,ehk siis pole vaja joota,vaja ainult pesad saada kusagilt.Pitnidele müüakse poodides erivärvilisi preservatiive,seega pole vajadust neid värvida.Vanatüübilisse pessa kannatab ka joota Tevalo pirn.

Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Sinna annab Tevalost saadud pirnikesed asemele joota. Pirm ise pole seal lülitis roheline, vaid seal on roheline nublakas peale veetud, mille võid uuele pirnile jälle pähe tõmmata. Mina kasutasin 14V / 65mA pirne, aga minu meelest said nats heledamad kui originaalid.
Täiesti OT, aga kui juba pirnide vahetusest räägitakse, siis äkki keegi teab, kas NG900 automaadi käigukangil on ka tausta valgus, mis näitab mis käik sees on? ma ei hakkaks siis enne kruvikeerajat vahele ajama, kuni keegi ei ütle et on.
Algselt postitas: vaade
Täiesti OT, aga kui juba pirnide vahetusest räägitakse, siis äkki keegi teab, kas NG900 automaadi käigukangil on ka tausta valgus, mis näitab mis käik sees on? ma ei hakkaks siis enne kruvikeerajat vahele ajama, kuni keegi ei ütle et on.
Tonnisel küll on. Toppisin kruvari vahele ja sain teada, et on. Tonnisel polnud selles kohas tarvis joota.
Algselt postitas: suur
Kokku käib täpselt samamoodi nagu lahi, midagi keerulist ei ole.
Lambi vahetamise jutt siin teemas (pesast lahti jootmine ja asendamine).
EDIT: Viidatud teemas mainitud oomipoe 12V 65mA 3x7mm indikaatorlamp põleb istmesoojenduse lülitite valgustusena liiga tumedalt võrreldes teiste lülititega. Seal peaks vist kasutama tiba võimsamaid pirne. 80mA ehk.