Tere!Küsiks siis targemate käest nõu.Mida arvate hinnast,lisadest ja mootorist?Plaanis soetada sellise hinnaklassis liikur.Olen varem paari SAABI omanud.Diisel saabe!
Vabandan kui vale koha peale sai postitus aga ma vahtraleht alles jne:D
Sai käidud ka oma silmaga vaatamas.Karbid ees otsas mõlemalt poolt tiba liiga saanud,arvan et üles tõstmisega.Ühel küljel kivi täkked jne.
Ühesõnaga tänan neid kes viitsiksid paari sõnaga vastata.Kindlasti on otsingus olemas vastused aga uued teadmised alati paremad.
Ette tänades!!! http://www.auto24.ee/used/778539
Krt nu ei oska kuidagi seda adret siia paigutada:D:D:D
Mida arvate sellisest isendist?
-
priidu05041985
OK,nägin et sellest autost on juba juttu tehtud.Aga siiski mida hinnast ja lisadest arvate.Lugesin et need müüjad pidid kahtlased olema jne...Selge see et ta loterii ole jh:D
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Mitte midagi erilist, tavaline 9-5. Navi kui selline on mõttetu, sest ei oma kohalikke kaarte. Sama raha eest saab ka sama aasta manuaaliga Aero, mille müüjal on aaderssina saabianti.ee aadress..
Mul oleks sellesse autosse palju rohkem usku, kui kusagilt Saksamaalt toodud tundmatus olukorras asjasse.
-
priidu05041985
Tänan.Tiba targem jälle...
Siinsete eelarvamuste abil ei saa autot osta, mine ja vii auto carringu ntks. kontrolli. Lisavarustus on autol ju väga hea, ekraaniga raadio, roolilt käiguvahetus, el. kokkuklapitavad peeglid, vent. istmed, xenon, mäludega istmed jne.
Endale ka see auto silma jäänud, aga hind veel ei kutsu ostma.
Endale ka see auto silma jäänud, aga hind veel ei kutsu ostma.