Bensiini näidik juksib

Vasta
Tom27

Minu 9-3ss oli nii et panin paagi täis ja siis maanteel sõites järsku bensu näitik kukkus nulli ja tagasi ja nii mitu korda väikeste vahedega kuni lõpuks jäigi nulli.Süüde korra välja ja sisse tagasi,töötas näidik jälle.Mis jama võib olla,paagis mingi juhe annab halba ühendust või?
ulari1

Minu 9-3ss oli nii et panin paagi täis ja siis maanteel sõites järsku bensu näitik kukkus nulli ja tagasi ja nii mitu korda väikeste vahedega kuni lõpuks jäigi nulli.Süüde korra välja ja sisse tagasi,töötas näidik jälle.Mis jama võib olla,paagis mingi juhe annab halba ühendust või?
Mul sama jama aga ainult siis,kui bensiini üle poole paagi siis samamoodi aeg-ajalt viskab nulli.VM.arvati,et andur mis asub paagis ja maksab u.100 euri.Ise vahetada esialgu küll ei mõtle,kuna vähem,kui poole paagiga töötab ja näitab korralikult.
IQ*
Komakonstaabel

Ise läheb, loodetavasti ise ka tuleb. Mul on selline kogemus Fiat Mareaga. Seier kukkus ära, kui paagis oli bensiini alla veerandi. Täispaagiga sõites hoidis ennast kenasti kikkis ja jäi mõne aja pärast korralikult tööle. Viis aastat hiljem tegi sama trikki, aga läks varsti jälle üle. Ju seal mingi kotermann tegutseb.

PS 'juksima' on sõna, mida ma ei leidnud mulle kättesaadavatest eesti keele sõnastikest 'rikkis olema' tähenduses. Murdesõnastik annab vasteks 'jändama', Saareste 'suguelu inimestel', 'tegema', 'tegelema'.
SAAB on tegusõna!
mleppik

Oli endal aasta tagasi samasugune juhtum ja pidavat võrdlemisi sage nähtus olema. Anduri vahetus aitas ja minu mäletamist mööda see väga kulukas ei olnud.
Andre83

ja ma mõtlesin, et ma ainuke ja nüüd paagi vahetus vms :D
selle talvega hakkas trikitama. kui paagis üle 3/4 kütet, siis kukub tihti nulli.
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Andur hakkab ära väsima jah, mingi aeg lihtsalt jääbki 0-i. Ei aita muud, kui andur ära vahetada :)
Vasta