Varuosadeks.
3-door.
Atm.
Nahksisu, el+mäludega.
lukku:VARUOSADENA SAAB 9-3 Aero 00a.
- SAAB GARAGE
Nagu tavalisel, põhjus üks, b205rrrrrrr.......koll koll koll kolaki:(ilus uudis laupäevahommikusse, äkki saab oma Saabikut mõnede jubinatega kosutadaKuidas see Aero oma maise lennu lõpetas?
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
korraliku postituse juurde käib ka sinu kontakttelefon ja mailiaadress ja msn jne...
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

- SAAB GARAGE
Upitame, upitameVaruosadeks.
3-door.
Atm.
Nahksisu, el+mäludega.
- SAAB GARAGE
Upitame, upitameVaruosadeks.
3-door.
Atm.
Nahksisu, el+mäludega.

- SAAB GARAGE
Küsida ei tasu:
Vasak peegel
Ukseliistud
Vasak esimene tuli
Jalamatid
Vasak peegel
Ukseliistud
Vasak esimene tuli
Jalamatid
Kurja, see musta värvi sisu on nii ilus, aga mis detailid on veel musta tooniga, peale uksepolstrite ja tagaistujate küljepolstrite? Pildilt tundub nagu ka veel kindalaegas ja rooli alune plastik, aga kas miski veel? Ilmselt kui ainult uksepolstrid ära vahetada mustade vastu, siis jääb natuke imelik, aga ehk targemad oskavad rääkida, mis detailid üldse on nendel 9-3og'del värvivalikutes.
Teadupärast on neid ju 3 - beež, hall ja must. Kui mul endal praegu hall, mitu detaili peaks siis ära vahetama, et saada musta? (v.a põrandakate, see võib halliks ka jääda).
Teadupärast on neid ju 3 - beež, hall ja must. Kui mul endal praegu hall, mitu detaili peaks siis ära vahetama, et saada musta? (v.a põrandakate, see võib halliks ka jääda).
- SAAB GARAGE
sellel isendil lagi tava hall, olen aga näinud ja sõitnud millele lagi ka mustKurja, see musta värvi sisu on nii ilus, aga mis detailid on veel musta tooniga, peale uksepolstrite ja tagaistujate küljepolstrite? Pildilt tundub nagu ka veel kindalaegas ja rooli alune plastik, aga kas miski veel? Ilmselt kui ainult uksepolstrid ära vahetada mustade vastu, siis jääb natuke imelik, aga ehk targemad oskavad rääkida, mis detailid üldse on nendel 9-3og'del värvivalikutes.