Lapse sünnipäeva tähistamine

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Vitautas

Ilmselt on paljudel siin foorumis liikujatel omal kodus erinevas vanuses jõmpsikaid (ja nii mõnelgi ei saa neid enam sedasi nimetada). Just nende viimaste sünnipäevade tähistamise kohtadest tahaksi rääkida.

Lühidalt: Kus võiks Tallinnas / Harjumaal pidada 11 aastase poisi sünnipäeva (et siis ikka sõpru saaks kutsuda)?
Kasutaja avatar
Motorhead
Auto:

Vitautas

Jaa. Kusjuures see oligi minu esimene mõte. Aga kardan, et ega kõik lapsed ei ole piisavalt sõnakuulelikud või ehk ei ole mõni kordagi rooli keeranud ja võivad juhtuda mõned äpardused, millede eest ei tahaks üldse vastutada (ennekõike) teiste lastevanemate ees.
Kasutaja avatar
foxer

Mina lastega eriti motosporti ei harrastaks, olen näinud laste sünnipäeva, kus sõidetakse ATV-de jms-ga. Krt ise küll ei taha võõraste laste eest vastutada, enda oma eest veel suudaks.

Sellises vanuses jäävad mängutoad vist juba liiga labaseks.

Aga, kui käinud ei ole, siis SkyPark meeldib ka vanematele... http://www.skypark.ee/est/
Andrus99
Saabiklubi liige

A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kasutaja avatar
spark
Saabiklubi liige

sellises vanuses peaks Keegel / Bowling ka pinget veel pakkuma
vanematel hää lihtne - tead et rada on renditud 2 tunniks ja sünnipäev kestab 2 tundi
Andre83

Eelmisel aastal tegime kodu ümbruses ise aardejahi ja õues grillisime hot-doge. Toas viktoriine ja mõned võistlused. Kingituseks igaühele rinnamärk. Linnakorteris veidi keerulisem, siis peab tõesti välja minema.
Mängude kohta on väga palju erinevaid raatatuid.
Mul isegi mõned nö käsikirjad olemas mängude kohta...~30 wordi lehte. U2U
Megazones kah külalisena käinud. Privaatsust ikka napib, kuigi koht ise on hea...vanemad ise olid hasarti täis.
ill
Saabiklubi liige

Nõmme seikluspargis peaks ka 11-aastastele tegevust leiduma.
Lauri

endal on see koht uurimisel http://www.veskimetsa.ee/
Vasta