Tundub sedaanil ja laugpäral on ainult tagumine pütt erinev aga kas keegi on tähele pannud milles see erinevus seisneb? Sedaan on tiba pikem kui laugpära, kas see tähendab et mingite sumpsi osade pikkus on samuti erinev?
Või on keegi kohanud mõistliku hinnaga (!!!) vabamalt hingavaid sumbutajaid sedaanile?
Simons on hetkel silma jäänud kuid neil juskui ei ole 96 aasta sedaanile midagi pakkuda.
CD ja CS sumpside erinevus
Vaata autoosad.ee või autopartner.ee viimases olid ka sumpside joonisedAlgselt postitas: qdwin
Tundub sedaanil ja laugpäral on ainult tagumine pütt erinev aga kas keegi on tähele pannud milles see erinevus seisneb? Sedaan on tiba pikem kui laugpära, kas see tähendab et mingite sumpsi osade pikkus on samuti erinev?

Mis tähendab mõistliku hinnaga ja millised on vabamalt hingavad summutid? (ilmselt olen rumalVõi on keegi kohanud mõistliku hinnaga (!!!) vabamalt hingavaid sumbutajaid sedaanile?

Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

Algselt postitas: qdwin
Või on keegi kohanud mõistliku hinnaga (!!!) vabamalt hingavaid sumbutajaid sedaanile?
Simons on hetkel silma jäänud kuid neil juskui ei ole 96 aasta sedaanile midagi pakkuda.
Milles erinevus seisneb - ei tea.
vt Bosali kataloogi tonniste sumpside valikut.
Lakiautos maksab sedaani tagumine pütt 1344.-
- aljoga
- klassiker
- Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB
speedparts pakub ehk miskit: http://www.speedparts.se/prod/meny_sp_avg.htm mõistliku hinnaga vist kahjuks mitte 

Tespera müüb "Walkeri" sumpse. Troostauto peaks ka walkeri sumpsi müüma. Vähemalt kodulehel ilutsevad nii Walkeri kui Bosali logod.Algselt postitas: pets
Kunagi (aasta tagasi) kui klassikule otsisin siis sain kõige odavama pakkumise Tesperast. Oli ikka tunduvalt odavam kui mujal.
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Kui pikalt Sa maha lõikasid? ...Ja saangi teada palju sedaani puhul puudu jääb.Algselt postitas: Saabs
Vahe on viimases torujupis. Minu CC on CD tagumune pütt all, sellelt tuli väike jupp otsast lõigata.
Soomes maksab laugpärale sobiv komplekt (060 H1) 389€, see ei ole roostevaba vaid Fe + Al. Eestis, kui hästi läheb, saaks odavamalt. Sellest hinnast rohkem pole ma nõus maksma - kui ei saa ostan tavalise ehituse ja läbilaskevõimega Bosali.
PS! Kas kellelgi on mingeid kogemusi Simonsiga, simonsi kirjelduse järgi on ka hääl teine, mida see võiks tähendada? Mingit harley'd küll tekitada ei taha, pean sellist lärmi ka üheks reostuse alaliigiks.
5-10 cm oli vahe.Griffinile sai pandud cs`i tagapütt.Viimase torujupi pikkus ja ka paindenurgad ei sobinud cd stanges oleva avaga.Sai siis veidi keevitatud.Millegipärast oli cs`i toru pikem,kui Griffinile oleks sobinud.Griffini tagumist pütti pole eestist üldse võimalik tellida:fight:
Sellel on 2 X tagumine toru.
Sellel on 2 X tagumine toru.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- aljoga
- klassiker
- Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB
mu klassikul on Simonsi 2,5" all - hääl on selline nagu ühele mõnusale turboautole kohane, mina naudin seda mõnikord isegi makikuulamise asemelAlgselt postitas: qdwin
PS! Kas kellelgi on mingeid kogemusi Simonsiga, simonsi kirjelduse järgi on ka hääl teine, mida see võiks tähendada? Mingit harley'd küll tekitada ei taha, pean sellist lärmi ka üheks reostuse alaliigiks.