AC Racing Weekend on loodud pakkuma autosõpradele unikaalset võimalust oma autot ja sõiduoskusi proovile panna ühe nädalavahetuse jooksul ühes ja samas asukohas peetaval kahte täiesti erinevat võistlusvormi hõlmaval koondvõistlusel.
Kui lõppkiirusvõistlusel sõltub edu paljuski auto suutlikkusest, siis autoslalomil on palju olulisemad juhi sõiduoskused. Seega selgitatakse Racing Weekendi raames välja kõige kiirem autojuht ehk inimene kes suudab nobeda autoga kõige paremini sõita.
Mis see miilisõit nii teistmoodi on kui igapäevane sõit?
Kui kannatab igapäevaselt liikluses olla, kannatab ka miili sõita... minuarust
Bensiini võtab natuke rohkem, kui tavaliselt.
Kahjuks pole auto praegu nii korras, et miili sõita!
Rihmapinguti ja DI kassett võib iga hetk minna. Ja kuskil on väike õhuleke ka ning pole nende asjadega aega tegeleda praegu kuna kohe on käes lõputöö esitamise tähtaeg.
Mis see miilisõit nii teistmoodi on kui igapäevane sõit?
Kui kannatab igapäevaselt liikluses olla, kannatab ka miili sõita... minuarust
Bensiini võtab natuke rohkem, kui tavaliselt.
Kahjuks pole auto praegu nii korras, et miili sõita!
Päris nii see ikka ei ole, isegi kaugelt mitte. Tehasest tulnud igapäeva autoga ehk jah pole vahet, aga vähe juba näpidud pill karistab valede seadete, jne puhul kohe ära.
Tegelikult, mis ma öelda tahtsin on see, et osalemine on ikka rohkem tahtmises kinni.
Muidu alati kui võistlus lähenemas, hakkab pihta, et ei tööta see ja ei ole see korras.
Aga muidu võistleks küll...
Tegelikult, mis ma öelda tahtsin on see, et osalemine on ikka rohkem tahtmises kinni.
Muidu alati kui võistlus lähenemas, hakkab pihta, et ei tööta see ja ei ole see korras.
Aga muidu võistleks küll...
Minu puhul konkreetselt on selles asi kinni, et mootor ei peaks vastu sellele koormusele, mis seal üritusele mootorile osaks saab.
Pole jõudnud veel neid asju ära parandada kuna auto on olnud alles mingi neli kuud minu käes. Kindlasti tahan miili ära proovida ja kui saabiklubi poolt ei tule mingit üritust, siis augustis osalen kindlasti
Minu puhul konkreetselt on selles asi kinni, et mootor ei peaks vastu sellele koormusele, mis seal üritusele mootorile osaks saab.
Kui ca 35 sekundit põhjagaasi(okei sidurdamisel paar korda pöörded kukuvad) peaks mootorile mingi eriline koormus olema siis kuidas te maantee peal nt möödasõite julgete teha?
See jutt,et rämedalt mootor piitsa saab miili peal kõlab nagu tite peer vannis
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kui kõik on ok, siis polegi probleemi. Aga kui autol on näiteks mingis teatud pöörete vahemikus, koormusel softis ebakõlasid, siis ongi pauk lihtne tulema, kuna suurtel kiiruste võib auto just selles vahemikus "kaua" püsida ja karistada. Möödasõitu sa tegelikult ei tee ju nt 170-210km/h kus pööre 4. käiguga püsib pikalt suht põhjas. Neid näiteid on elust võtta küll, kellel auto on miilil laiali läinud, küll aga on tänaval paukutamist kõvasti saanud.
EDIT: Miilil väga oluline ka jahutuse teema. Kui eelmine aasta oma Audiga sõitmas käisin, siis just miilil tuli välja, et cooler on väike (500x230x75 laki cooler), sisselaske temp läks nii ülesse, et aju keeras boosti 0,5bar ja kõik.
EDIT: Miilil väga oluline ka jahutuse teema. Kui eelmine aasta oma Audiga sõitmas käisin, siis just miilil tuli välja, et cooler on väike (500x230x75 laki cooler), sisselaske temp läks nii ülesse, et aju keeras boosti 0,5bar ja kõik.
Täpselt, õige jutt. Kuidas sa muidu seda teada saaksi siis kui mitte seal Miilil sõites.