Otsin 9000 turbot

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
myrdiurvik

Üks mis silma hakkas oli selline:

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php/Saab+9000+Turbo/sid=61bc36ddf8b735a93c857b63ce6656d9/tid=1127889348

Ise olen Tallinnast, et pole seda sõitu veel ette võtnud.

Kas keegi on kaemas käinud?
ristosaab

Käisin eile nii seda kui ka teisi tartu omasid vaatamas. Noh,ütleme nii,et vajab vähe nokitsemist- parempoolne tagumine uks ei tööta,päikese-sirmid või kuda iganes neid nimetatakse ei seisa ja ei käi ilusti .Kaassõitja airbagi katte irvitab,mõned polstrid lahti,check radiator näitas kogu aeg,aga tosool oli normis. Ei kiskund kohe ostma,vaatab veel ringi. Otsin isegi automaati ja päris raske tegevus kohe.;)
myrdiurvik

Päris korralikku on väga raske Eestist ikka leida.

Aitäh sulle Risto, kui leiad mõne korraliku ja endale päris ei istu anna aga teada.
sigaelmar

Aga võibolla jätad osa raha seemneks ja ostad omale soodsalt minu turboka ära :thumb: Kiire ja võimas ja vähemalt ei pea ringi sõitma Saabiga, mille kilovatid mõtlema panevad, mida see turbo seal teeb :freak:
ristosaab

Kuna leidsin endale auto siis infoks sulle,et annelinna autoaeda tuleb järgmine nädal must 95a cd,2,3turbo automaat ja 2,3turbo cs tumeroheline, mõlemal nahksisud! Hoidsin infot vakka all kuna kibelesin cd-d ,nii-et ole valmis nii mõnigi ootab neid. Edu!
myrdiurvik

Oi oi, suur tänu mees!
Seda infot on rõõm kuulda. Passin kindlasti peale!
Trionic
Saabiguru

Õnneks on endalgi ülevaade Annemeeste toodavatest/tellitavatest Saabidest tavaliselt olemas.Suhteliselt meeldiv punt,ei ürita kunagi sitta
prillikiviks võltsida vastupidiselt mõnele tlnna müügiplatsile.
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Trionic ja Ristosaab pange tähele! On olemas Anne autoaed (millest Sina Trionic ja mina oleme korduvalt positiivselt kirjutanud) ja Annelinna autoaed. Annelinna autoaed asub praegu samas kohas kus kunagi oli Anne autoaed. Sinul ja minul on kogemus Anne autoaiaga, Annelinna autoaia suhtes minul vähemalt arvamus puudub.

Aga Ristosaabile õnnitlused ette hea algmaterjali valiku suhtes - ikkagi sedaan ja automaat ja musta värvi!!! :notworthy: Musta sedaani tahaks ma kindlasti lähedalt näha!!!

PS! Ma ei kavatse alla anda! Kodanikud, makske veidi rohkem aga tooge (näiteks Rootsist) ise auto ära! Eestisse tuuakse laiatarbekaupa või silmaklappidega fänne ära kasutades turu põhjakaabet!
ristosaab

Kodaniku sõnad platsilt"tuleb kohale,ütlen mis mis katki,mis mõlkis.Tahad-võtad,ei taha-ei võta." Tuleb vähemalt algmaterjaligi! Teha tuleb neid alati nii või naa. Ühte moosijutu meest ma tartus ka nägin,siin teemaks olnud. :evil: Loodan,et oma uue valikuga puusse ei pannud(95a 2,3väiketurbo cs,aut.);)
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Algselt postitas: ristosaab
Loodan,et oma uue valikuga puusse ei pannud(95a 2,3väiketurbo cs,aut.);)
Kumb siis ikkagi on CS või CD? Ja väiketurbole saab MBC vahele aretada.
ristosaab

Tallinnast leidsin cs-i,millest saaks korraliku liikuri. Tartu cd ootan kah ära kui jaksan,ma sihuke kannatamatu ja hinda ka ei tea!
suur

Tallinnast leidsin cs-i,millest saaks korraliku liikuri. Tartu cd ootan kah ära kui jaksan,ma sihuke kannatamatu ja hinda ka ei tea!

Ühte Tallinna CS'i (DANLOR) sai mõnda aega tagasi päris korralikult uuritud. Vaata seda teemat
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=815&page=3
ristosaab

Njah,seesama auto. Käisin minagi sellega troostis kontrollis, roolivõimu leket ei nähtud! Need puksid ja kummid ei ehmata ja see nipet-näpet,aga et ma seda teemat ei näinud pimeloom selline, poleks vaja minna olnudki. Tänan suurema ülevaate eest, ma ei pannud pooli asju tähele. Mhmm-aa,mis targad poisid soovitavad?
suur

Njah,seesama auto. Käisin minagi sellega troostis kontrollis, roolivõimu leket ei nähtud! Need puksid ja kummid ei ehmata ja see nipet-näpet,aga et ma seda teemat ei näinud pimeloom selline, poleks vaja minna olnudki. Tänan suurema ülevaate eest, ma ei pannud pooli asju tähele. Mhmm-aa,mis targad poisid soovitavad?

Õõtsapukside vahetus on kokku tonni. Sisuliselt nipet-näpet.
Kui mina seda märtsis vaatasin, siis oli hinnaks 64k.
Gunn

Ehk siis isand qdwini täienduseks, AnneLINNA autoaed asub Anne tn-l (Anne sauna, Säästumarketi ja Uno-X bensuka taga, Anne autoaed aga (kust minugi sõbranna pärit on) Kaunase pst-l. Kes Tartu linna ei tunne - sõidate Turu tn-lt üle Sõpruse silla, keerate Eedeni kaubakeskuse (nn Anne ringilt) juurest paremale (Kalda tee), sõidate :drive: veel ca 1 km ja siis turu vastast vasakule (Kaunase pst-le) ning veel ca 500 m edasi ja oletegi kohal :)
myrdiurvik

tänud juhatuse eest!

Ootame Saabid ära :9
sigaelmar

Ärge siis minu müügiobjekti ka unustage! :)
ristosaab

Autod siis kohal! Danlori oma ma ikkagi ära ei ostnud vaid ostsin hoopis samast Annelinna aiast 2,3 cs FPT ja olen ülirõõmus esialgu. Sedaan - noh, tahab ikke pisut sättimist, aga ei midagi hullu. Tegelt saaks hea asja ja hinnaks ütles 51000.-. :beer:
suur

Autod siis kohal! Danlori oma ma ikkagi ära ei ostnud vaid ostsin hoopis samast Annelinna aiast 2,3 cs FPT ja olen ülirõõmus esialgu. Sedaan - noh, tahab ikke pisut sättimist, aga ei midagi hullu. Tegelt saaks hea asja ja hinnaks ütles 51000.-. :beer:

CS ja sedaan????
CD on sedaan ikka ja CS luukpära.
tog

Kas see oli see roheline, heleda sisuga cs?
ristosaab

Suur, said valesti aru. Võtsin ikka cs'i.
Tog, kas sina hiilisidki neid samal ajal kui minagi???
Jah,võtsin rohelise :drive: :head:
tog

Ilmselt:)

Ma ise otsin edasi.
Vasta