USA-st kauba tellimine
- LPT
- Saabiklubi liige
- Auto: OG9-5, NG9-3
Nimelt leidsin eBays-t üsnagi soodsa kabrioleti katuse pakkumise ja tahaks ära osta, aga ei julge, kuna väidetavalt lisanduvad km ja mingid tollimise kulud jne. Äkki on kellelgi kogemust, kuidas see kogu värk käib, ma igaks juhuks ei hakanud veel tellimust tegema ega midagi maksma?
Kui E-bayst kaupa otsida ja tellida siis tasub vaadata euroliidu riikide linke nagu
ebay.co.uk, ebay.de, ebay.fr, ebay.it jne. sest siis maksad kaubahinna ja saatmiskulu ära ning rohkem ei pea maksma. Kui kirjutad www.ebay.com siis sealt kaupa tellides tuleb mingist summast riigile ka veel kopikas poetada enne kui selle kätte saad.
Samas mõni asi on haruldane ja igaltpoolt ei õnnestu hankida nii et tuleb riigile see kopikas poetada:)
ebay.co.uk, ebay.de, ebay.fr, ebay.it jne. sest siis maksad kaubahinna ja saatmiskulu ära ning rohkem ei pea maksma. Kui kirjutad www.ebay.com siis sealt kaupa tellides tuleb mingist summast riigile ka veel kopikas poetada enne kui selle kätte saad.
Samas mõni asi on haruldane ja igaltpoolt ei õnnestu hankida nii et tuleb riigile see kopikas poetada:)
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Peaks vist nii olema, et kõigepealt käibekas sellele hinnale ja siis veel tollimaks kogusummale. See aga sõltub kaubaliigist jms-st. KorK-i soovitus suht hea. Vähemalt turboklubi foorumi põhjal orgunnib kodanik igasugu kaupa sealtmaalt siia ja tagasiside paistab igati positiivne.
Võimalus muidugi ka netikullerit kasutada, aga see on veel kallim variant. Omal jällegi vaeva vähem...
Võimalus muidugi ka netikullerit kasutada, aga see on veel kallim variant. Omal jällegi vaeva vähem...
- LPT
- Saabiklubi liige
- Auto: OG9-5, NG9-3
Nonii, Eikki kaudu klassiku kabrioleti välimine katuseriie olemas, kõigest 223.- € eest, nüüd vaja vaid leida tegija, kes korralikult vahetada oskaks.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 2363099234
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 2363099234
Ah et tellisid selle vinüül-tüüpi katuseriide, odavam küll kuid mulle isiklikult ei meeldi jääb selline "linoleum". Mul ühel tuttaval oli selline katus (mittesaabil) ja peagi vahetas ta selle ringi.
Riie (cloth, mohair) on mu arust kenam, on ikka nagu originaal.
Samuti ei sisalduvat lingil oleva jutu järgi see tagaklaasi alune riba, see jääb siis vana või...
Vahetuse osas saab vast aidata selline firma, Tallinnas: http://hot.ee/autopolster/
Ja olen kuulnud, et foorumlane cabric oskavat ka seda tööd teha.
Riie (cloth, mohair) on mu arust kenam, on ikka nagu originaal.
Samuti ei sisalduvat lingil oleva jutu järgi see tagaklaasi alune riba, see jääb siis vana või...
Vahetuse osas saab vast aidata selline firma, Tallinnas: http://hot.ee/autopolster/
Ja olen kuulnud, et foorumlane cabric oskavat ka seda tööd teha.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
mul puudus ka see tagaakna alune riba, aga cabric leidis sinna mingi kaasaegse moodsa materjali; ja silma ei riiva küll kopika eest.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
ivomets, sul sama katus tellitud ja paigaldatud või ? Sel juhul pole hullu, sinu autol nägi küll väga ok välja, ilmselt on materjale palju erinevaid ja vinyl ning vinyl pole alati samad asjad...
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
ei mina tea ,mis katuse ma tellisin. vinüül minu arust küll ei olnud. ikka orig. materjal.
vaatan, uurin., äkki leian miskit
vaatan, uurin., äkki leian miskit
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.