Nõuandeid-mõtteid seoses kindlustusega.

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
ristosaab

Tere.
Juhtus selline lugu, et rekka nühkis mu kaubiku küljelele triibud ja 30 cm mõlgi. Sai tehtud kõik korrektselt ja politseiga jne. Asja naljakas külg on see, et kindlustus annab garantii-kirja 77eurile:freak:. Küsisin üle ja öeldi, et expert hindab kahju nii. Niipalju kui mina olen aru saanud siis ükski firma ei tee alla100euri detaili. Kuna plaanis oli ise lähi-ajal seelik tuisata kaubikule-löön arvatavasti käega sellele asjale, ei viitsi nendega jageleda poole sügiseseni ja veel lõpuks saada teist tooni laiguga buss tagasi.
Mis teie asjast arvate? On kellelgi analoogset asja juhtunud?
Kasutaja avatar
foxer

Minu avariid on käinud ikka nii, et eksperdiks on vastava margi esindus (ilmselt sõltub auto vanusest, aga Saab oli eelmine aasta 8 aastat vana ja ikkagi saadeti Vikingusse eksperdi üle vaadata, kes tegi hinnapakkumise ja vastavalt sellele tegi kindlustus garantiikirja. Ning kindlustuseks oli BTA ise, kes pigem on juttude järgi varem kokkuhoidlik olnud).

Juhul kui remondikoht suudab 77 euriga korda teha, siis on eduline, sinu ülesanne on auto töid mitte vastu võtta kui bussi toon on teine või värv on "apelsinikoorene", nagu siin varem on juhtunud.
Trionic
Saabiguru

Teil on ALATI õigus nende poolt pakutud eksperthinnangud- ja remondikohad "kukele" saata.Olen nii alati teinud ja alati ka enesele sobiva tulemuse saanud.Hetkel just teostatakse mu autol pleki-värvitöid ja seda üldse mitte seal,kuhu kindlustus mu algselt saatis,ega ka mitte selle hinnaga,mis algselt välja käidi.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Sellise raha eest saab vaid surnud kassi ja ruudulise põrandavärviga midagi värvitud.

Siin on nagu midagi valepidi... kelle ekspert see nii hindas? Käisid sa üldse mõnes värvikojas näitamas? Minu teada käib see ikka sedapidi, et võetakse mingid pakkumised ja selle järgi siis hinnatakse ja grarnteeritakse ja tehakse. Garantiikiri antakse ju ka vist nimeliselt mingile firmale? Mis firma seal kirjas on, kes sellise summa eest midagi teeb?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

Üldjuhul lähevad need summad 'müstiliselt' suureks, kui müstiliselt väikseks. Selle 77€ eest saab ainult ehk vahatamise-poleerimise.. Ja jääb puudugi.
siilivudi

Vaidluskomisjon

Kui muidu kuidagi ei saa, siis esita vaidluskomisjonile avaldus. Kindlustusseltsid miskipärast kardavad seda komisjoni, paluvad avalduse tagasi võtta ja hakkavad väga kärmelt sinuga kööstööd tegema.
roby

See on kyll mingi jama jutt ju .Mis kindlustus seltsiga tegemist kui saladus pole?Mu saabil maja ees eelmine kuu rihiti tagatiib ära, tegime kindlustus paberid käisin kindlustusseltsis ,juttud said räägitud ja viisin auto omale sobivasse töökota. Tehti If-le pakkumine ja If maksis ilusti kinni.Mite mingit probleemi polnud.
See ei ole ju mõisrtlik kui kindlustusselts annab sulle mingi garantiikirja 77€.See saada pikalt ,mine mingisse töökotta lase teha hinnapakkumine ja viid selle ise kindlustusse ja kui neil see ei meeldi siis kysi mis koostöö partnerid neil on ja lähed sinna. Ära käega nyyd kyll löö.
Vasta