Heli ei jõua supakasse

Suhtleme (heli + pilt) + auto teemadel...
Vasta
caspar2009

Sai oma 2006 9-5 le soetatud supakas ja võim. Kõik kaablid sai ilusti ühendatud. Samuti sai paigaldatud rca plokk millel on võimalik sagedust muuta kuid heli ei jõua ikkagi supakasse. Rca plokist sai juhtmed veetud maki taha ning ühendatud esimeste kõlaritega. Esmalt sai ostetud tavaline rca plokk millel sagedust muuta ei saa ning see ei toiminud. Laenasin siis sõbra käest ploki, millel saab sagedust muuta ning saime supaka korraks tööle. Täna siis tegime sõbraga rca plokkide vahetust ning enam mul tema plokiga supakasse heli ei õnnestunud saada. Autos on puutetundliku ekraaniga originaal makk. Oskab keegi ideed anda kuidas supakas tööle saada???
Sai veel testitud võimu ning supakat nii kui ühendasime minu rca otsad sõbra autos oleva rca plokiga ja kõik hakkas ilusti tööle.
Makk ise nagu ei võtaks rca signaali vastu kuna kui maki taga olevate kõlari juhtmetega ühendades ei toimu esimestes kõlarites mingisugust muutust. Ploki pealt sagedust muutes ei toimu samuti midagi - heli peaks vist vatavalt kas kehvemaks või paremaks minema. Tundub nagu olek plokis viga kuid teises autos see mängib. Olen proovinud nelja erinevat plokki ning ükski ei anna tulemust, nagu makk ise plokeeriks rca signaali. Täielik müstika igaljuhul:freak:
KT100
Saabiklubi liige

Miks üldse mingit plokki vaja, kui enamikul autovõimenditest on "high input"?
caspar2009

Muide oskab keegi vihjet anda kus võiks asuda originaalvõimendi. Nimelt tahaks originaal supaka lahti ühendada.
Vasta