K;Kas NG900 95a on tagapiduriregulaatorid või ei
On reduktsioonklapid 94-95 NG`del. Aga tagasilla piduritele rakendataksegi 25-35% pidurdusjõust esiveolistel.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
See on mudelipõhine.Kahjuks ei suuda leida vastavaid tabeleid kusagilt:( .
Ülevaatusel mõõdetakse pidurdustõhusust, see on pidurdusjõudude suhe auto massi vms, riigi teataja teab ilmselt täpsemalt. Trionic räägib pedaalivajutusel tekkiva jõu jagunemisest sildade vahel.
E: Sõiduki rataste pidurdusjõudude summa suhe sõiduki massist teepinnale põhjustatud koormusesse, kood 405 siit
E: Sõiduki rataste pidurdusjõudude summa suhe sõiduki massist teepinnale põhjustatud koormusesse, kood 405 siit
Ma ei saanud sellest algoritmist päris häsi aru,mis selles RT`s pakuti, ja ka selle jõu jagunemise suhtest.
RT-s pidurdusjõu jagunemist ette ei kirjutata, lihtsalt kogujõu suhe auto massi.
Pidurdusjõu suhteks sildade vahel (antud juhul ilmselt siis 50 - 50) ei saa küll ülevaataja suvaliselt määrata, see tõesti puhtalt mudelipõhine.
Küll aga on oluline rataste pidurdusjõu (ühel sillal) erinevus ja see minu teada sõidupiduril 30% ja seisupiduril 70%. Kui nüüd miski aastatega muutunud pole...
Pidurdusjõu suhteks sildade vahel (antud juhul ilmselt siis 50 - 50) ei saa küll ülevaataja suvaliselt määrata, see tõesti puhtalt mudelipõhine.
Küll aga on oluline rataste pidurdusjõu (ühel sillal) erinevus ja see minu teada sõidupiduril 30% ja seisupiduril 70%. Kui nüüd miski aastatega muutunud pole...