Küsimus progremise kohta (9-3OG)

Teemad elektroonikast...
Vasta
Gals

Küsiks, et mida on võimalik programmeerida ja mida peab kuidagi teisiti ümber ehitama.
Nimelt ma tahaks, et aknaid saaks liigutada ka pärast süüte välja keeramist (idee poolest kasvõi kogu aeg võiks neid saada liigutada). Teiseks tahaks ma et sigareti süütajast tuleks vool kogu aeg (teine kord on vaja kuskil festivalil või telkimisel jätta telefon autosse laadima).

Veel küsin, et kui ma tahaks, et aknad tuleksid ülesse ka AUTO režiimis, siis ma pean need lülitid kuidagi ise ümber ehitama? Alla lähevad jah nii, et kui see lõpu nõks ära teha, siis lähevad ise lõpuni välja.

Pagasiluuk võiks ka tulla koos kogu lukustusega kooskõlas lahti ja kinni.

(ja paar piiksu võtaks ka ära, aga seda ma tean juba, et on võimalik progreda).

Ja lõpetuseks, mis hinna eest, kes, ja kus mul need soovid ära klõbistaks?
Thor

tahaks, et aknad tuleksid ülesse ka AUTO režiimis

Tahan sama asja!
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

Selle jaoks on vaja compfort seadistust. Teine lülititeblokk ja andurid, kui midagi vahele jääma peaks, siis laseb alla tagasi.
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Kõik erinevad autod teil profiilis ju. Kas see asi ikka üks ühele käib
Gals

Põhimõtteliselt käib vast ikka, sest teine lülitiblokk peab igaljuhul olema (seda lisaklõpsu on ju vaja), ning andurid, et näppu otsast ei hammusta, on ka igaljuhul vaja.
teager

Põhimõtteliselt käib vast ikka, sest teine lülitiblokk peab igaljuhul olema (seda lisaklõpsu on ju vaja), ning andurid, et näppu otsast ei hammusta, on ka igaljuhul vaja.

SaabSS räägib 9-3 SS'ist, Galsil vaja OG-9-3'le.
Öö ja päev.
Ühel on lahendatud elektroonilselt nö comfort funktsiooniga, teisel mehaanilise lülitiga (alla AUTO)

Enamus asju, mis siin nimekirjas, vajavad elektroonika ja vajaliku raua ümbertegemist. Piiksud saad jah kerge vaevaga :)

terv, teager
Gals

Aga võtame siis ükshaaval. :)

1. Vool akende tõstukites ja sigareti süütajas kogu aeg olemas. (turvalisuse huvides vast peaks akendel tegelikult olema mingi 5 minuti timeriga pärast võtme välja võtmist.)

Kuidas ehitada? Äkki keegi on teinud?

(see akende asi on kohe eriti tüütu, teinekord istun kuskil ja ootan kedagi, või siis lihtsalt tahan minna ja korraks mingit praokest sisse teha aknale, siis on alati kohe - antenn välja, raadio mängima, tuled põlema, puhurid puhuma, SID piiksuma:wall: )
moki

Lase mõnel alarmi meistril aknad kesk lukukuga siduda, kui lukku paned siis laseb aknad kinni, enda saksalasel on tehtud nii.Sigareti süütajale lase kaitsme plokist pidev vool taha ühendada.
Trionic
Saabiguru

saabSS jutt on teemasse sobimatu. OG on suht primitiivse elektroonikaga ja sellele on lihtne neid asju teha,v.a. aut. klaasitõus nupuvajutusel,sest sobivad lülitid tuleb ise aretada.
moki räägib ka õiget juttu.Jälgida on ainult vaja,et teostatu ei segaks "sleep-mode" rakendumist .
Kasutaja avatar
valka

Sigaretisüütaja kohta olen lugenud et kõige lihtsam on selle "Always ON" saavutada kaitsmeplokis mõni alati voolu all olev klemm sigaretisüütaja omaga ühendada. Kusagil foorumis oli sellest juttu aga hetkel ei leia..
Akende liigutamine võiks ideaalis toimida nagu elektri-istmed - liiguvad ka süüde väljas mingi aja või kui uks korraks avada siis hakkavad uuesti toimima. Ehk annab nende fuktsionaalsust kuidagi ühendada.. eks meistrimehed kommenteerivad :thumb:

terv,
valka
Vasta