Sai siis selline soetatud Annelinna autoaiast. (ma loodan,et pilt äkki suur ei ole)
Lisatud failid
Saab 9000 CD 2.3 turbo aut., ristosaab
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
/me vaatab lakke ja vilistab, mina ei tea midagi..Algselt postitas: Ryhkija
paistab, et pilt ongi juba täitsa õiges mõõdus - lubatud ju kuni 600x800 punktised - praegu 480x600 punkti![]()

Aga õnnitlused kah. sõida siis mõnda aega, siis saad ka emotsioonidest vabanenult rääkida..

Kobe jah.
Sinna on nüüd juba paar nädalat tagasi, aga arvan et nägin sind ja su autot Salome autokeskuse juures Talnas.
Tol momendil nägi/kostus minu Saab eriline saan välja. Sumpsi tagumist pütti polnud all ja külg mõlkis.
Aga pilku püüab sinu aparaat küll.
EDIT:
Kui nüüd järele mõtlen, siis olid nähtud autol vist kollased suunad, järelikult polnud see.
Sinna on nüüd juba paar nädalat tagasi, aga arvan et nägin sind ja su autot Salome autokeskuse juures Talnas.
Tol momendil nägi/kostus minu Saab eriline saan välja. Sumpsi tagumist pütti polnud all ja külg mõlkis.
Aga pilku püüab sinu aparaat küll.
EDIT:
Kui nüüd järele mõtlen, siis olid nähtud autol vist kollased suunad, järelikult polnud see.
Njeeee!
Ei ole mul kollaseid suunasid... Ja Salome juurde pole selle autoga sattunud.
Lühikese aja kohta on emotsioonid
:head::thumb:.
Mõtlesin, et remondiks midagi - krt, polegi midagi suurt remontida kui mõned pisiasjad välja arvata. (toonklaas, el. kell ja stereo - Kui nüüd mõtlema hakata, siis ega need nii pisiasjad vist polegi, tglt......
)
Aga üldiselt on nii, et pole ise palju roolis olla saanudki - peaks naiselt küsima.
Ja ... auto on tume, tumeroheline.
Ei ole mul kollaseid suunasid... Ja Salome juurde pole selle autoga sattunud.
Lühikese aja kohta on emotsioonid

Mõtlesin, et remondiks midagi - krt, polegi midagi suurt remontida kui mõned pisiasjad välja arvata. (toonklaas, el. kell ja stereo - Kui nüüd mõtlema hakata, siis ega need nii pisiasjad vist polegi, tglt......

Aga üldiselt on nii, et pole ise palju roolis olla saanudki - peaks naiselt küsima.
Ja ... auto on tume, tumeroheline.