Värske Saab 9-5 omanik:)
Lugulaul on järgmine: Üks hommik kui üles ärkasin, mõtlesin, et lähen käin autoturul ja vaatan pisut autosid. Variante oli mul kaks kas võtan Rover 2.0TD või siis Saab 9-5 2.0T. Oleksin peaaegu võtnud Roveri kuid helistasin kuulutuse peale ning sealt tuli nii segane jutt, et anna olla

Vend ajas mulle mingit segast juttu, et auto on hetkel sõidus ja ta ei tea kes sellega sõidab jne jne. Pakkus mulle varianti, et järgmine päev võid vaatama tulla. Ma teadsin kohe, et lüüakse auto läikima enne kliendi saabumist:thumb:
Loomulikult saatsin venna kaugele pimedasse kohta:evil: Ma olin mingi 5 h käinud auto turul ja mida ei ole, ei ole õiget autot. Kõndisin rahulikult koju tagasi ja olin täiesti lootusetus seisus. Terve auto24 oli läbi vaadatud ja oma tingimustele vastavat sõidukit ei olnud. Mingi 15 minti läks mööda ning otsustasin lahti võtta kuldse börsi. Alustasin läbivaatamist ka sealt ning otsisin Saab 9-5-te. Leidsin ühe pakkumise mis vastas minu ootustele. Helistasin ja umbes 30 mintsa pärast olin auto juures. Saab oli minu jaoks täiesti uus auto, sest pole varem sellega sõitnud ega tea sellest autost mitte midagi. Peale esimest sisseistumist ja proovisõitu oli asi selge. SELLE AUTO MA PEAN SAAMA.
Tund hiljem oli auto minu:drink:
Kiri on pikk ja detailne, keegi ei ole sunnitud seda lugema:)
Saab 9-5
2.0 Turbo
110KW
1999.aasta
Tumesinine