ng käikutega kehvasti

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
erx112

Auto:
1996 aasta saab 900ng
2.0 96kw

Muren on siis selline, et teist päeva on tagumise käigu sisse panemine võimalik ainult süüte välja võtmise ajal. Samuti läheb kolmas käik sisse väga vaevaliselt või keeldub koguni.

Olen siin teemades tuhlanud parasjagu, kuid teatud küsimused jäid õhku:
Kust kaudu käib käigukasti õli kontrollimine ja lisamine?
Kas see on võimalik ka salongist?
Kardan, et ise ma sellest murest jagu ei saa kuna puudub koht kus autot lammutama hakata ja ka teadmised. Seega kas oskab keegi öelda milles võiks viga olla ja kas oskab keegi Tartus või selle lähiümbruses mõistliku hinna eest remonditöökoda soovitada.
Leidsin teema kus soovitati 5mm seib teatud kohta panna, kas see oleks mõeldav ka minu probleemi korral.

Ettetänades
Erki
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

äkki saad kiirelt carringust abi, kui käiguhoovastiku juurest üks väike plastjunn ära murnunud, või eemaldunud.
vahetuseks ca minutit paar. kui on selle häda aga see puruneb vahest ikka.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
erx112

Carringus käidud.
Vahetati siduri tross hoopis ja mure kadus kuni täna hommikuni.
Tööl parkima hakates sama viga tagasi. Tagumine käik sisse minna töötava mootoriga ei taha ja kolmas läheb vaevaliselt.
yksheikki
Auto: 9-3 Aero

Mine tagasi Carringusse koos arvega ja las nad proovivad uuesti.
AimaRR

sai ka endal hiljuti vahetatud. aega võttis mingi ~30 minutit ja tross paigas. peale seda oli kõri pikemaks keeranud mingi 4 korda kui viimaks see õige sai.
samas midagi keerulist pole. tuli ette seda ka linnas keset liiklust teha kuna ei saanud enam käike sisse. selleks jätsin ma releede pesastiku lahti et endal lihtsam oleks.
Vasta