Viimast ust olen ka vahepeal keevitanud, raskematest kohtadest ja no muidugi pisut lainesse, aga sain enam-vähem korda. nüüd veel altäärte tegemine.
Ja vahelduseks olen teinud ka teisi asju, näiteks mittetöötavad pasunad. No muidugi ei tööta, kui Itaalia toodang, hea et pea 40 aastaga niipaljugi plekki veel alles on, et saab taastada. Aga huvitava lahendusega, helikanal on teo kujuline. Tänapäeval vist kõik sellised.
Ka tagapidurid võtsin küljest ja mõistagi roostes. Üllatuslikult kolvid täitsa ilusad, kui vaid korpus poleks roostetama hakanud ja selle tõttu nii kinni, et ei saa kätte. Piduriõliga pressides ühe poole saad kätte, aga korraga 2 tk. välja ei tule, teise pead tagasi suruma, et üks kätte saada ja siis pole ju enam millegiga pressida. Kolvil pole tihendiäärt kah, millest kruvikeerajaga välja suruda. Tea, kas olen sunnitud poolitama nad (käivad pooleks, nelja roostes poldiga on kinni).
Ja kui juba, siis sidur nagu ei tahtnud peale remonti hästi töötada, Sai teist urgitsetud ja oh üllatust, piduri torul on siduri lähedal kummist üleminek. Ning see kumm ongi läbi, paisub survega ja lõpuks hakkas päris läbi laskma. Eks tuleb hüdrovooliku spetsialiste külastada ja pressida uus vanadele torudele. Ah jah, kuna pidurisüsteem oli tühi seoses esipidurite remondiga, siis testisin igaks juhuks remonditud siduri peasilindri ka ära tagapiduri kolbe välja pressides. Kõik töötab, aga pedaali ühenduse varda augud on kulunud ja ka varras seal, need taastan ära, et pedaali loksust lahti saada.
.

- Pasun1.jpg (280.09 KiB) Vaadatud 77 korda

- SiduriPeaTest.jpg (293.28 KiB) Vaadatud 77 korda

- Tagapidur.jpg (98.77 KiB) Vaadatud 77 korda