bensiinipumba vahetus?

Tonnised ja nende mured
Vasta
Kasutaja avatar
parkentosh

Kuidas see plastmassist kaas peaks paagi pealt lahti tulema? Kui keerates siis millega? Tundub täitsa kinni kiilund olevat.
Kasutaja avatar
mihkel1404

Kas sa mõtled seda musta rõngast? siis see käib lihtsalt keerates... st näpud taha ja teed paar ringi peale ja tuleb ära ....
iisak

Ega ikka näppudega keerates tule küll.
Spetsabinõu on selleks.
Kui ei ole siis suure kruvikaga/meisliga vms. ja haamriga õrnalt koputades peaks liikuma saama.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
timutit

Enne kui mul veel abinõud tehtud ei olnud, siis olen mõnegi bensupaagi selle keeratava mutri lahti saamiseks ära lõhkunud.Meisli või kruvikaga lüües murduvad need plastik-kõrvad ühekaupa lihtsalt ära ja lahti see mutter ikka ei tule.
See ei ole reegel, aga mõni on lihtsalt väggga kinni.Viimane tuli isegi ka abinõuga keerates väga raskelt lahti.
stennu

Ning kindlasti vaadata, et suure punnitamisega valla läinud tööriist seda klambrit ära ei lõhuks, mis rõhu all olevat toru sees hoiab. Muidu jama kui palju...
Kasutaja avatar
Myke
Auto: 9-3 SC 06" Vector

Omast kogemusest soovitan ÕLIFILTRIVÕTIT 3-KÄPAGA ,surub kolm käppa võrdselt laiali .
Mind aitas see abinõu hästi.
Kasutaja avatar
parkentosh

Nojah... Eks ma üritan täna kuidagi jõuga selle lahti keerata. Selline mulje jääb, et see pump seal auto algusajast peal, täiesti kinni kiilunud...
olaviv

Mina võtsin suured kullnokktangid, ajasin harud laiali ja surusin nende plastikkõrvade vastu ja keerasin. Kehva oli tometada aga lahti sai ja ära ei lõhkunud.
Kasutaja avatar
parkentosh

Sai siis selline lahendus leiutatud....

Lisatud failid
Trionic
Saabiguru

Et hõlbustada võru kinnikeeramist nii,et see võtturi kaant kaasa ei hakkaks vedama(üksi toimetades suht oluline) tuleb võru keermeosa ja kaanega puutepind määrida happevaba vaseliiniga(MINGIL JUHUL ei tohi plastpindu silikoonida).Nii saab ka hiljem võru kergemini lahti.
Muuseas, pingutusmoment on võrule 75Nm. mis on päris suur jõud.
Rõngastihend on soovitav vahetada.Kui seda võtta pole,siis see puhtaks teha ja silikoonõli,või veelparem teflonmäärdega määrida.
Kui kütuseaurud on tihendi suuremaks paisutanud,tasub kummirõngast liigne tükk välja lõigata rõngas kokku liimida.Ka superatack ajab asja ära,kuigi on olemas ka spets liimid.
Vasta