Tervist, kas on siin saabihaigete seas ka neid, kes reede õhtul enne päikeseloojangut seaks diskoteegi asemel sammud hoopis kalale
Pakun välja Tõstamaa kandis sellise istumise, õngi mul kahjuks jagada pole, endalgi ainult üks vars, toole istumise alla vast leiaks. Suuuured rasvased ööussid oleks minu poolt ja sääsetõrjevahend ja kohv või tee, miskit põske pista ja kange kraamgi, kui vaja
Samuti telkimise võimalus taluõuel ja võimalus hommikul õuepeal jalutades kohvi lürpida ja kui saaki on, siis ka kala grillida, õllelegi leiab külma koha, aga omal jõul peate oma saabid ise minema lükkama, niiet mingit läbu ei tule.
Sauna kahjuks pole, peredele voodi ja katusega öömaja ka pakkuda ei saa. Pigem siis sellised
one-man-band mehed kalakaaslas(t)eks oodatud.
Ise tegelen viimse hetkeni kalade kutsumisega, et me neid võiks kohata kas siis Ermistu järve ääres, mereääres või kusagil karjääris, kõik kalakohad Tõstamaast maksimum 17 km kaugusel. Seega koht praegu lahtine kuid max 17 km kaugusel Tõstamaa alevikust.
Kes spetsiifilisemalt kalastust jagavad, siis mõte on mul tonka ja suure ööussiga proovida kas merest lesta/ahunat või Ermistust ahven, linask, latikas, angerjas, karp või Alu karjääris ahven või linask. On nende tabamiskes ka paremaid söötasid, jah ma tean, aga seekord siis sedapidi.
Kutse mõte oleks leida endale kui Tallinna melust ja kontoritööst vaevatud hingele öiseks kalapüügiks vestluskaaslane või kaaslased, kes võivad öösel tagasi sõita, aga ka õuele telkima jääda. Väga suureks muidugi kokkutulek kasvada ei saa, 3 kaaslast oleks täitsa okei

No hea küll, kuus saabi taluhoovil max, minu oma kaasaarvatud
Suhtleme!