salongi soojendus
TFK teab neid nippe, hiljuti vahetas. Pärast vahetamist oli veel suhteliselt rõõmsa häälegaVõimalik ka ise vahetada, aga vaja nippe teada (mina ei tea).

Järeldan, et midagi hullult keerulist polnud.
Ma huvi pärast võtsin ühe lahti ja terveks jäid nii plastikust kaas kui metallosa. Niiet põhimõtteliselt saab tihendi ära vahetada ja uuesti kinni valtsida. Iseasi kas see töö ja risk, et ei jää pidama, ka seda väärt on. See tonnise salongiradikas on üsna nüri vahetada ja kui veidi lekib, siis seda ei näe. Välise radikaga on selles mõttes lihtne, et vaatad kasvõi iga päev, et kas lekib või mitte. Ja vahetada ka hulka lihtsam.
Algselt postitas: ravia
ei tea kas õnnestuks seda lahti teha ja puhastada? olen suuri jahutus radikatel nii teinud. eelmine aasta sai ühel audil nii teha.uus oli suht kirves.sõidab siiani,läbi ei lase:?
Pilt mis sul avaneb, on suure tõenäosusega selline Ma ei usu, et seal midagi lappida annab

terv, teager
ega ma täielikult kindel ei ole et radikas umbes..aga no mis veel olla saab! väikestel pööretel tuleb kuuma,aga juba kolmas aste jahutab radika maha. voolikud on kuumad.. et võibolla õhk vahel.. ei tea. kas saabidel on seda muret?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Süsteem peaks end ise õhutama, seda õhu sissejäämise muret väga ei ole. Jahutusvedeliku tase on ikka normaalne? Mul oli kunagi suure radika ülemine lõdviku kinnitus katki (tüüpviga muuseas) ja üsna vähe jahutusvedelikku järgi, siis ei tulnud ka salngi sooja üldse... Aga see umbes salongiradikas on üsna tõenäoline asi sul seal ikkagi...
Väidad, et jahutab radika maha- siis poleks voolikud kuumad, vaid sisenev oleks. Kui voolikud on kuumad, ei toimu soojusvahetust. On ju. Õhu puhul ei saa samuti olla mõlemad voolikud kuumad. Järelikult ei toimu soojusvahetust. Saabid ja kõik teised margid põevad seda, (va. õhkjahutusega isendid). Soojusvaheti lihtsalt seestpoolt kaetud soojust mittejuhtiva ollusega. MOTT.Algselt postitas: ravia
ega ma täielikult kindel ei ole et radikas umbes..aga no mis veel olla saab! väikestel pööretel tuleb kuuma,aga juba kolmas aste jahutab radika maha. voolikud on kuumad.. et võibolla õhk vahel.. ei tea. kas saabidel on seda muret?