Tere!
Minu 96a. 9000 hakkas kliimaseadet ise rõõmsalt välja lülitama. Sõitu alustades AUTO või ECON reziimis mõnda aega töötab, siis aga ühekorraga OFF sees. Vahest läheb ise tööle jälle, aga viimasel ajal enam mitte eriti, nuppudele ei reageeri, ka kalibreerimisest ja korraks pistiku tagantvõtmisest pole abi. On see miski tüüpviga?
Kliimaseade lülitub välja
Kas see kliimaseade pole mitte automaatne, vastavalt salongi temperatuurile seadistub ise, päris kindel ei ole, aga mul endal uhas palavamatel päevadel ikka täiega, ja kui jahedamad vihmased ilmad olid, tegi vaevu häält! Mul lülitub kliimaseade ise sisse, nii kui võtmest süüdet annan. Kas see ümar silmake seal armatuuri peal pole mitte kliimasüsteemiga seotud?
Aga kindlasti on siin palju targemaid klubikaaslasi, kel auto pikemalt juba on.
uhama hakkab ta selle pärast, et on kliimaautomaat, ehk siis püüab võimalikult kiiresti saavutada seda õiget sisemist temperatuuri.
välja ei tohiks ta ikka ennast lülitada.
välja ei tohiks ta ikka ennast lülitada.
Teemaalgataja kurdab ju,et kliimamoodul läheb "off" asendisse.Sellisel juhul pole ju tolku mingist automaatsusest,palavusest,ega pussnugadest. Kui seade on OFF,siis teda enam ju pole auto jaoks.Dead end:poke: .Algselt postitas: EiSaa
Kas see kliimaseade pole mitte automaatne, vastavalt salongi temperatuurile seadistub ise, päris kindel ei ole, aga mul endal uhas palavamatel päevadel ikka täiega, ja kui jahedamad vihmased ilmad olid, tegi vaevu häält! Mul lülitub kliimaseade ise sisse, nii kui võtmest süüdet annan. Kas see ümar silmake seal armatuuri peal pole mitte kliimasüsteemiga seotud?
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
- Auto: 9000
kas tonnistel on kliima radikas kõigil ühesugune?
mul praegu üks ACCplokk mis sinu autole sobib just autos vedelemas.
kui soovid võin proovimiseks anda.
näeb välja selline: http://www.saabnet.ee/varuosad/acc3_eb.JPG
vahetamine ülilihtne ja mingit laulatust vaja pole.
kui soovid võin proovimiseks anda.
näeb välja selline: http://www.saabnet.ee/varuosad/acc3_eb.JPG
vahetamine ülilihtne ja mingit laulatust vaja pole.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee