EDIT: muuhulgas tunneme huvi kas Kleer on oma auto maha müünud ja äkki saab uue liike... ?:eureka:
joome natuke õlut ja puhume juttu @ 7.09
et siis volüüm 2 hellas hundis. mingit põhjust kohale tulemiseks pole, lihtsalt kes tahab, see tuleb, teeb väikse napsu või mitte see on oma asi
Mina igatahes olen kohal ja teen mõned õlled 
EDIT: muuhulgas tunneme huvi kas Kleer on oma auto maha müünud ja äkki saab uue liike... ?:eureka:
Ehk õnnestub ka end kohale vedada. Saab siis teisi saabihaigeid ka näha ja vaadata kas välised sümptomid diagnoosi panemiseks ka sarnased on
Muidu tekib juba imelik tunne
ainult foorumi lugemisest, kuna sõpruskonnas teisi nakatunuid hetkel pole.
On ka mingi orienteeruv kellaaeg kogunemiseks?
On ka mingi orienteeruv kellaaeg kogunemiseks?
no mingit kellaaega pold ka eelmine kord, mina saabusin alles pool 8 osa raffasrt oli saabunud enne 7, Trionic saabus üldse alles kell 10 ehk vabalt võib lihtsalt juurde astuda ja ennast vabalt tunda, millal sulle endale mugavam on 
Arno,ära põe,joome end segi ja siis saavad kõik saabiprobleemid ise-enesest loomuliku lahenduse.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: Arno
Oleks tegelikult ka lööma- ja joomamees, astuks ligi. Saaks SAABi suhtes selguse majja. Aga jalgsi, niikaugele, võimatu.
Kle mida sa seal Hundis Saabiga teed - ikka jalgsi minnaksegi ju kui jooming plaanis
muidu Saab politsei pärast kurjaks
rongiga ju väga hea baltast Hunti minna ? ma pole kindel kas tulen, aga kui, siis tuleks-läheks ikka rongiga.
Kuramus küll, ei tahdnud enne häält teha, et nagunii tuleb midagi ette ning ei saa kohale tulla ja nääd hopsti igast asjad kuhjusid. Kuna tsirka 24 aastat tagasi otsustasin 8. sept ilmale ronida siis seoses sellega on igast ettevalmistusi vaja teha, mis homne päev endaga kaasa toob 
Aga teile
ohh vahepeal öösel on 100 postitust ka täis saanud
Aga teile
ohh vahepeal öösel on 100 postitust ka täis saanud
Iga ratas veab and then some!
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Vabalt toimub.
Mina tulen (võibolla isegi kahes isikus), Andres tuleb, Chipy nutab ja tuleb..
, Ryhkija & Saabiiir siin lubasid tulla, Wolfheart lubas tulla, äkki tuleb mõni salalugeja veel ..
või oleks parem hoopis kurja häält teha ja käratada "Põhjuseta puudumine alandab käitumishinnet!!" Karistuse mõtleme kohapeal välja.
Mina tulen (võibolla isegi kahes isikus), Andres tuleb, Chipy nutab ja tuleb..
või oleks parem hoopis kurja häält teha ja käratada "Põhjuseta puudumine alandab käitumishinnet!!" Karistuse mõtleme kohapeal välja.