et siis volüüm 2 hellas hundis. mingit põhjust kohale tulemiseks pole, lihtsalt kes tahab, see tuleb, teeb väikse napsu või mitte see on oma asi Mina igatahes olen kohal ja teen mõned õlled
EDIT: muuhulgas tunneme huvi kas Kleer on oma auto maha müünud ja äkki saab uue liike... ?:eureka:
Ehk õnnestub ka end kohale vedada. Saab siis teisi saabihaigeid ka näha ja vaadata kas välised sümptomid diagnoosi panemiseks ka sarnased on Muidu tekib juba imelik tunne ainult foorumi lugemisest, kuna sõpruskonnas teisi nakatunuid hetkel pole.
no mingit kellaaega pold ka eelmine kord, mina saabusin alles pool 8 osa raffasrt oli saabunud enne 7, Trionic saabus üldse alles kell 10 ehk vabalt võib lihtsalt juurde astuda ja ennast vabalt tunda, millal sulle endale mugavam on
kogunetakse siis kui hakatakse mujalt liikuma ehk siis kui keegi jõuab. Eks ma helistan ja panen jälle suurema laua kinni (kella 18.30st alates) ja siis saate uurida, kus on laud kinni pandud Jüri nimele
kusjuures minu kohalolek on sattunud küsimärgi alla... loodan siiski asjad korda saada kiiresti ja ikka kohale ilmuda, võib olla siiski alles kell 8... ärge pahandage
Kuramus küll, ei tahdnud enne häält teha, et nagunii tuleb midagi ette ning ei saa kohale tulla ja nääd hopsti igast asjad kuhjusid. Kuna tsirka 24 aastat tagasi otsustasin 8. sept ilmale ronida siis seoses sellega on igast ettevalmistusi vaja teha, mis homne päev endaga kaasa toob
Aga teile
ohh vahepeal öösel on 100 postitust ka täis saanud
Vabalt toimub.
Mina tulen (võibolla isegi kahes isikus), Andres tuleb, Chipy nutab ja tuleb.., Ryhkija & Saabiiir siin lubasid tulla, Wolfheart lubas tulla, äkki tuleb mõni salalugeja veel ..
või oleks parem hoopis kurja häält teha ja käratada "Põhjuseta puudumine alandab käitumishinnet!!" Karistuse mõtleme kohapeal välja.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Eeldusel, et ma saan natuke ümberkorraldusi teha ja ka miski aeg sinna laekun, siis kuidas saabneti seltskonda ära tunda? Ryhkijat ma olen näinud, aga valdavat enamust mitte