Keskmine pidurituli
-
- Saabiklubi liige
Lootsin ise ka, et saab pirne vahetada ja võtsin piduritule välja. Nagu selgus, oli tuli üheks tükiks kokku liimitud, seega ei näe muud võimalust kui tervenisti uue vastu vahetada.
Kes targem, see parandab mu juttu.
Pildi järgi vaadates peaks see asi küll tükkideks käima.Algselt postitas: SeekordJaak
Lootsin ise ka, et saab pirne vahetada ja võtsin piduritule välja. Nagu selgus, oli tuli üheks tükiks kokku liimitud, seega ei näe muud võimalust kui tervenisti uue vastu vahetada.
Lisatud failid
Huvitav, et siin pildi peal näeb see asi natuke teismoodi välja. Mul oli selline tuli, kus külge tuli ainult 2 juhet, mitte 4. Ja pinide taga oli kaks metalllehte. Üks siis 0 ja teine positiivne pinge. Ja need metalllehed olid pirnide juurest nii oksüdeerunud, et mõni pirn ei põlenud.
55581286
Ärge põdege. 300.- eest saab mult asenduseks täiesti korraliku tule.
Kes ees see mees!
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=7109
EDIT: Nüüd siis müüdud.
Kes ees see mees!
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=7109
EDIT: Nüüd siis müüdud.
- virtuality
Ise proovisin polstriservast- kruvikeerajat vahel hoides. Neli pirni ja kõik tulid ükshaaval kätte. auto 94a. Võis olla sarnane nagu joonisel.. täpselt ei mäleta.
Avastasin, et minul on reflektor, mille küljes taga on isegi pistik kuhu jõuab ka pinge. Kõigil selline trikk , et saab lihtsat reflektori piduritule vastu vahetada ?
Kas keegi proovinud reflektori sisse ise pirnipesasid ehitada ? Puuriga pesade augud sisse. Pirnid ja pesad ja juhtmed ja korras.
Kas keegi proovinud reflektori sisse ise pirnipesasid ehitada ? Puuriga pesade augud sisse. Pirnid ja pesad ja juhtmed ja korras.
Reflektorisse võid ju kohe LED`d paigaldada.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989