Imeline Venemaa

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
andres
Saabiklubi liige

Mõned päevad tagasi juhtus lugu kus tankisin 71 liitrit oma Saabi (9000)minu arvestuse järgi pidi paagis olema vähemalt 3 liitrit "lödi" :)
:drive:
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

kle, minu raamatud näitavad tonnisel bensiinipaagi mahtuvuseks vaid 66 L?
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
teager

See on ju venemaa, paaki on suurendatud salakütuse veoks ;)

terv, teager
andres
Saabiklubi liige

Tundub et Sul ei ole "õige" manual. Tankla boss ütles üheselt ...sa ei tea s... õigest mõõtmisest :)
Algselt postitas: ivomets
kle, minu raamatud näitavad tonnisel bensiinipaagi mahtuvuseks vaid 66 L?
andres
Saabiklubi liige

Need vennikesed ei tea kütuse "veost" muffigi lihtsalt liiter
on teine :) (Aga siin on kütus parem)
Algselt postitas: teager
See on ju venemaa, paaki on suurendatud salakütuse veoks ;)

terv, teager
Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

Algselt postitas: andres
(Aga siin on kütus parem)

Ei ole siin parem. Sõltub ka kust tangid Venemaal Lukoili, THK bensiin 98 on palju parem kui Eestis(Eesti parimaks pean Alexela UnoX). Venemaa heat bensiini võtab ka vähem ja minek parem IMHO
Liitrite kohta on kaks asja, esiteks aastatega läheb plast baak suuremaks, ja teine asi kindlasti nagu ka Eesti tanklates liiter võib olla lühikene.
__In Boost We Trust__
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: D116
Algselt postitas: andres
(Aga siin on kütus parem)

Ei ole siin parem. Sõltub ka kust tangid Venemaal...
Arvestades, et Andres on Venemaal, siis see "siin" ongi Venemaal..;)

Ja plastpaak võib ju venida, aga 63-st 71-te ei venita ikka kuidagi. Ma kahtleks tõsiselt isegi võimaluses, et see paak venib pool liitritki suuremaks...

Ja ilmselgelt on Vene liiter siin pisut teine ja väiksem. Külmaga kokku tõmmanud vms... Üsna tuima näoga köeti 10 liitrit otsa...:P
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
timutit

Saabi paagi kohta ei oska ma kaasa rääkida,sest ei ole katsetanud, aga mu enda passati paak on kirjade järgi 70l.
Olen lugenud väiteid selle 100l-sest mahutavusest, aga katsetasin reaalselt mahu ära.Sõitsin, kuni kütuse lõppemisel mootor välja suri.Siis kallasin paaki 94 liitrit kütust.Paagiga sain sõita 1800km.
:headbang:
Mitte ei tankinud tanklas, vaid villisin voolikuga kanistritest, kus on 5 kaupa liitrite mõõdud peal.Nii palju saab paaki villida siis, kui õhutusniplit villimise ajal all hoida, et kõik õhk korralikult välja tuleks.Äkki läheb õhu korraliku väljumise korral ka tonnise paaki rohkem sisse.
xz

9-5 Aero väidetavalt 70-liitrisesse paaki korduvalt 74 l sisse pandud kodu-Eestis, põhjust ei oska nimetada, pole viitsinud mingeid täppis-mõõtmis-katseid teha.
Vasta