Imeline Venemaa
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Algselt postitas: andres
(Aga siin on kütus parem)
Ei ole siin parem. Sõltub ka kust tangid Venemaal Lukoili, THK bensiin 98 on palju parem kui Eestis(Eesti parimaks pean Alexela UnoX). Venemaa heat bensiini võtab ka vähem ja minek parem IMHO
Liitrite kohta on kaks asja, esiteks aastatega läheb plast baak suuremaks, ja teine asi kindlasti nagu ka Eesti tanklates liiter võib olla lühikene.
__In Boost We Trust__
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Arvestades, et Andres on Venemaal, siis see "siin" ongi Venemaal..Algselt postitas: D116Algselt postitas: andres
(Aga siin on kütus parem)
Ei ole siin parem. Sõltub ka kust tangid Venemaal...

Ja plastpaak võib ju venida, aga 63-st 71-te ei venita ikka kuidagi. Ma kahtleks tõsiselt isegi võimaluses, et see paak venib pool liitritki suuremaks...
Ja ilmselgelt on Vene liiter siin pisut teine ja väiksem. Külmaga kokku tõmmanud vms... Üsna tuima näoga köeti 10 liitrit otsa...

Saabi paagi kohta ei oska ma kaasa rääkida,sest ei ole katsetanud, aga mu enda passati paak on kirjade järgi 70l.
Olen lugenud väiteid selle 100l-sest mahutavusest, aga katsetasin reaalselt mahu ära.Sõitsin, kuni kütuse lõppemisel mootor välja suri.Siis kallasin paaki 94 liitrit kütust.Paagiga sain sõita 1800km.
:headbang:
Mitte ei tankinud tanklas, vaid villisin voolikuga kanistritest, kus on 5 kaupa liitrite mõõdud peal.Nii palju saab paaki villida siis, kui õhutusniplit villimise ajal all hoida, et kõik õhk korralikult välja tuleks.Äkki läheb õhu korraliku väljumise korral ka tonnise paaki rohkem sisse.
Olen lugenud väiteid selle 100l-sest mahutavusest, aga katsetasin reaalselt mahu ära.Sõitsin, kuni kütuse lõppemisel mootor välja suri.Siis kallasin paaki 94 liitrit kütust.Paagiga sain sõita 1800km.
:headbang:
Mitte ei tankinud tanklas, vaid villisin voolikuga kanistritest, kus on 5 kaupa liitrite mõõdud peal.Nii palju saab paaki villida siis, kui õhutusniplit villimise ajal all hoida, et kõik õhk korralikult välja tuleks.Äkki läheb õhu korraliku väljumise korral ka tonnise paaki rohkem sisse.