Mina küll ei tuleks selle peale, et auto jätta lihtsalt keset hoovisisest liiklust.

Kas sa Suur siis ka nii rahulik oleksid kui sind või sinu teeots kinni pargitaks?Algselt postitas: suur
Nüüd rünnak: Võtame kõigil taidlushuvilistel õigused ära! Üldse võiks kõigilt kõik õigused ära võtta, et mr. KonePea saaks rahulikult autoga kulgeda.
Kordan veelkord, tegu pidi olema inimliku eksitusega mitte maniakaalse kinniparkimisega. Autosid on lihtsalt liiga palju siin linnas.
Algselt postitas: parkentosh
Mul on ka üks huvitav jutt parkimisest.
Töötasin kunagi Tartu nö. vanalinnas ja tavaliselt olin seal niikaua, et lahkusin siseõue parklast viimasena. Ükskord oli siis selline juhus, et oli vaja varem ära minna ja igati kiire oli. Siis avastasin, et mingi väike Fiat oli ennast täpselt minu taha parkinud. Ei oskand mitte midagi ette võtta, sest hästi kiire oli. Siis tuli meil töökaaslasega idee, et proovime äkki jõuab Fiati natuke liigutada. Fiat oli nii kerge, et me kahekesi tõstsime auto taguotsa ilma erilise probleemita maast täitsa lahti. Otsustasime siis Fiati täiesti teise kohta parkida.
Ma ei kujuta ette mida Fiati omanik võis mõelda...