Parkimisteemaline probleem.

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
Motorhead
Auto:

Järsku üks hea kaasfoorumlane soovib tasuda minu tänaõhtuse taksoarve, kuna ma autoga kodunt välja ei pääsenud? :facts:
Mina küll ei tuleks selle peale, et auto jätta lihtsalt keset hoovisisest liiklust. :thumb:

Pilt

Pilt

Pilt
suvekas

Ma küll ei usu, et tegu klubiliikmega, vahest äkki keegi foorumist, klubis vist nii nahaalseid ei ole(võin ka eksida aga loodan vähemalt).
Vähemalt klubisümboolikat ei pannud piltidel tähele.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Kasutaja avatar
Motorhead
Auto:

Emotsioonid on õigetest definitsioonidest üle.
Muutsin esimest posti.
suvekas

Pole hullu. :)
Aga tegu on igatpidi kaunis inetu parkimisega.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Kasutaja avatar
kaarel

Taolisel juhul on abi tavaliselt politseile helistamisest. Nad võtavad omanikuga ühendust ja kohale jooksev ning ähmi täis juht pargib oma masina mujale.

Mul oli Tartus kesklinna piirkonnas juhtum, kus värava ette parkinud auto juhiga ei õnnestunud politseil kontakti saada. Lõpuks tuli patrull kohale, fikseeriti situatsioon ja tõmmati rikkuja auto politsei poolt tellitud treilerile. Siis aga jooksis nurga tagant välja ülbe daam, kes oma ilusa jutu järgi oli alles 10 minutit tagasi korraks auto sinna jätnud. Samas oli minu esimesest politsei-kõnest möödas juba tund ja kolmveerand.

Oldagu tähelepanelikud. :drink:
Kasutaja avatar
Motorhead
Auto:

Kord varem olen kah seda varianti kasutanud, kuid täna ei jäänud selleks enam aega.
Kolmveerand tunni asemel oli mul 3 minutit.
Nüüd kodus tagasi ja tegelikult aknast välja vaadates, siis mees ikka veel pargib seal.
Peale minu on lisaks veel 3 auto väljapääs sellega suletud.
Nice. :conf:

Aga mis siin ikka rohkem jahuda.

Ma arvan, et kellelegi ei meeldiks, kui Teile pekkaniskaga betoonplokk korteri ukse taha tõstetakse.
Ega keegi ju meelega kunagi midagi niisugust tee. :)
Midagi lisada mul eelöeldule rohkem pole. :headbang:
Joonas

Mul on olnud sarnaseid juhtumeid kaks ja mõlemal korral käitusin erinevalt.
Esimesel juhul oli ilus suvine ilm (tööpäev), seega kuhugi kiiret polnud. Helistasin sõbrale, kes töötab asutuses, kus saab auto omaniku andmed kätte (veidi ebaseaduslik, aga noh see selleks). Kinniparkija oli mu kõnest veidi üllataunud, kuid tuli ajas auto eest ära.
Teisel juhul oli nii hirmus kiire ja muidu närviline olukord. Lasin puksiiril minema vedada (olid 4 min. kohal). Härrad tegid pildid jm paberid... selle halb osa oli see, et pidin veo kulud ise kinni maksma, kuid kui omanik autole järgi läks, sain oma raha tagasi.

Kuid sellisest teguviisist ei sa üldse aru. Olen isegi olude sunnil teisi kinni parkinud, kuid olen alati jätnud oma telefoninumbri nähtavase kohta :facts:
suur

Tuleb tunnistada, et parkisin täna isegi seal läheduses "valesti".
Ja ausalt oleks võinud see ka mina seal ees olla, sest mul polnud absoluutselt aimugi, et seda teed mööda autoga kuhugi sõidetaks. Pidasin seda teed, mis sealt edasi läheb, tõsimeeli kõnniteeks. Tean ka parkijat, kes polegi paha-paha rullnokk.

Tegu oli ilmselt inimliku eksimusega nii et ärge kedagi siin foorumis risti lööge.

Probleemist endast.

Tegelikult on asi selles, et tegu on TTÜ tükkepuuga parkla piirkonnaga ehk siis kellel luba pole, see sinna sõita ei tohi/saa. Õhtul oli aga tõkkepuu labasel kombel üleval ja sisse SAI sõita kes iganes, mis tingis ka selle, et TTÜ kuuenda korpuse parkla oli õhtul puupüsti täis. Loomulikult oli ka majaesine parkla puupüsti täis.

Nõuanne: Kui sa Motorhead peaks mõnikord veel sama asjaga jännis olema, siis pöördu VI korpuse turvamehe poole, neil on info, kes-kus-miks pargib ja on varemgi juhuseid olnud, kus turvamees tuleb ja palub ümber parkida.
tarmiit
Saabiklubi liige

Vaadake teisest otsast!! Kuhu sa pargid kui kohti ei ole? Mina ei saa tõesti suurte paneelmajade süsteemist aru! Tallinn ja elamurajoonid oma suurte paneelkarpidega,nendest ei ole ma saanud ültse sotti!
Tõtt öelda,oli mõned päevad tagasi Pärnus sama lugu,et oli vaja minna inimese juurde,aga mida polnud,oli koht kuhu auto panna.Leitsin koha,leitsin sellise koha,kus kellegile majaelanikule minu masin jalgu ei jääks,aga selline leid võtab aega ja õnne peab olema!!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Kasutaja avatar
Motorhead
Auto:

Mulle hakkabki juba tunduma, et meeskoori proov annab aluse liikumisvabaduse ära võtmiseks.
Samuti oleks ehk hea mõte parkimiskoha leidmiseks aega varuda. Maakeral on ruumi piisavalt- võiks ju pisut kaugemale auto jätta?
Kui aega ei ole, pargin kuhu juhtub ja eeldan, et tee ei lähe kuhugi, selle asemel, et veenduda?
Eeldan, et hea Motorhead kulutab aega ja läheb turvameest otsima, selle asemel, et kooskõlastada ja puksiir tellida?
Miks Motorheadi aeg midagi ei maksa, võrreldes meeskoori proovi mineva mehega?

PS: Üht- või teistviisi tulen kindlasti probleemiga toime.
Teemasse rohkem juttu ei lisa ja teema eesmärk oligi kutsuda liiklejaid olema pisutki enesekriitilisemad.
Lukku, kui just keegi ei taha midagi olulist lisada.
iisak

Algselt postitas: suur

Nüüd rünnak: Võtame kõigil taidlushuvilistel õigused ära! Üldse võiks kõigilt kõik õigused ära võtta, et mr. KonePea saaks rahulikult autoga kulgeda.

Kordan veelkord, tegu pidi olema inimliku eksitusega mitte maniakaalse kinniparkimisega. Autosid on lihtsalt liiga palju siin linnas.
Kas sa Suur siis ka nii rahulik oleksid kui sind või sinu teeots kinni pargitaks?
Ja ma arvan, et sa said ise ka aru, et see"rünnak" kõlas labaselt mõttelagedalt....
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
parkentosh

Mul on ka üks huvitav jutt parkimisest.

Töötasin kunagi Tartu nö. vanalinnas ja tavaliselt olin seal niikaua, et lahkusin siseõue parklast viimasena. Ükskord oli siis selline juhus, et oli vaja varem ära minna ja igati kiire oli. Siis avastasin, et mingi väike Fiat oli ennast täpselt minu taha parkinud. Ei oskand mitte midagi ette võtta, sest hästi kiire oli. Siis tuli meil töökaaslasega idee, et proovime äkki jõuab Fiati natuke liigutada. Fiat oli nii kerge, et me kahekesi tõstsime auto taguotsa ilma erilise probleemita maast täitsa lahti. Otsustasime siis Fiati täiesti teise kohta parkida.

Ma ei kujuta ette mida Fiati omanik võis mõelda...
Kasutaja avatar
vallikas

Algselt postitas: parkentosh
Mul on ka üks huvitav jutt parkimisest.

Töötasin kunagi Tartu nö. vanalinnas ja tavaliselt olin seal niikaua, et lahkusin siseõue parklast viimasena. Ükskord oli siis selline juhus, et oli vaja varem ära minna ja igati kiire oli. Siis avastasin, et mingi väike Fiat oli ennast täpselt minu taha parkinud. Ei oskand mitte midagi ette võtta, sest hästi kiire oli. Siis tuli meil töökaaslasega idee, et proovime äkki jõuab Fiati natuke liigutada. Fiat oli nii kerge, et me kahekesi tõstsime auto taguotsa ilma erilise probleemita maast täitsa lahti. Otsustasime siis Fiati täiesti teise kohta parkida.

Ma ei kujuta ette mida Fiati omanik võis mõelda...

No seda 9-5 seal küll mingi valemiga üksi kolme minutiga ei nihuta välja avatud kui otsa sõita, aga siis oleks ka autod katki, vana saab 99 kummiga kaetud pamperiga võiks vaikselt pamprisse sõita ja lükata vist küll, et endal midagi ei juhtu, uue plastikpamperid aga kohe purud arvatavasti.

:eureka: Aga konks külge ja tõmmata, kas käigukast läheb puru või midagi muud?

Ise olen ka mingit pisikest punni lihtsalt eest ära tõstnud mitmekesi, siis ei pääsenud tantsupeol buss liikluma.
olaviv

Tonnisel on ka suht tugev pamper ja kannataks lükata küll, plastiku kriimustab ära aga katki vasti ei lähe. Küsimus on hoopis selles, et mis juhtub lükatava isendiga, tolle pamper ei pruugi tugev olla ja reeglina on parkival autol käik sees või kässar peal. Või mõlemat.

Mis TTÜ juures parkimisse puutub, siis ühikatevahelist "kõnniteed" on parkimiseks kasutatud vist sama kaua kui kaua seal parkimisprobleem esineb. Minu ajal olid need teed mõlemast otsast autoga läbitavad, võimalik et nüüd on teisiti.
Kuid TTÜ kiituseks tuleb öelda, et parkimiskohti on sinna ikka palju juurde tehtud, võrreldes sellega mis seal oli 10 a tagasi on hetkel ikka päris palju ruumi.
Samas kui magalarajoonides on kõik enamasti vanaviisi. Need piirkonnad planeeriti ajal kui autosid oli võibolla 10x vähem ja siis oli piisav paar parkimikohta trepikoja kohta. Nüüd on aga kõigil autod. Aga vaid vähesed raatsivad parkla laiendamisse raha investeerida.
Veelgi masendavam on aga olukord paljudes uuselamurajoonides - sinna pole nagu üldse ühiskondlikke parkimiskohti ette nähtud. Kõik kohad on "erastatud" ja külalised ning teenindav transport pangu oma autod ??? Huvitav küll kuidas selliste ehitusload "kooskõlastati".
zill

Mul jalad terved, mina võin väheke kõndida ka.

Kui kiire hakka varem tulema/minema :wise:
Saku PEOREKKA hooldaja:)
petsla

Kui juba taksoga ära pidi minema, siis võiks ju ka kõik 4 kummi ilusti tühjaks lasta ja kojamehe vahele silt: "vaata kuhu sa pargid" Get even!
tfl

Magalates on ainukeseks lahenduseks ikkagi mingi ala kohta olevad suuremad parklad/parkimismajad. See, et majadevahe on täispargitud on autoomanike luksus. Mõelge sellele, et kui neid parkimisalasid seal veel laiendada, kus siis lapsed mängida saavad? Või et kas tegelikult ikka on lahe aknast välja vaadates ainult parklat näga igal pool.
Mingi 500 m jala käia peaks ju olema ok. Maja ees saab peatuda, et pakid maha tõsta ja püsiparkimine on ikkagi eemal.
Vasta