Kas keegi siinsetest autoomanikest on eelnimetatud rehve kasutanud? Kuidas pidamine ja kulumine ka on? Netist arutlust nende rehvide üle ei leidnud.
Ei suuda otsustada, kas vähekasutatud originaalrehvid (Nokian või Conti näiteks) või siis uus master. Hinnaklass umbes sama.
Masteri naeltega on olemas positiivne kogemus, aga kuna meie talved on sellised, et 95% ajas sõidan lihtsalt märjal või kuival asfaldil, siis ei näe mõtet naeltega teed lõhkuda.
Küsimus Master RSi rehvide kohta
Minul eelmise talve kogemus olemas. Täitsa kenasti pidasid. Ma ei ole ka just kõige rahulikuma sõidustiiliga ja ühtegi ohtliku olukorda nendega ei tekkinud. Sai ka üks pikem sõit Saksamaale tehtud ja probleeme polnud ka erinevates kliimaoludes. Seega mina julgen küll soovitada. Ostetud said Mustamäe rehvikeskusest ja tehti ka paigalduse pealt täiesti küsimata allahindlust (muidugi pärast seda kui olin meestega juttu teinud, et kelle punane tonnine siin kõrval seisab
)
Ehk siis saabu käestAlgselt postitas: kalamees
Ostetud said Mustamäe rehvikeskusest ja tehti ka paigalduse pealt täiesti küsimata allahindlust (muidugi pärast seda kui olin meestega juttu teinud, et kelle punane tonnine siin kõrval seisab)
RSi-ga ise sõitnud ei ole,aga tehase esindaja jutu järgi pidi vaikne rehv olema.Head hinda saab ikka ja tead küll kuhu tulla.