Küsimus Master RSi rehvide kohta

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
saab9-3

Kas keegi siinsetest autoomanikest on eelnimetatud rehve kasutanud? Kuidas pidamine ja kulumine ka on? Netist arutlust nende rehvide üle ei leidnud.

Ei suuda otsustada, kas vähekasutatud originaalrehvid (Nokian või Conti näiteks) või siis uus master. Hinnaklass umbes sama.

Masteri naeltega on olemas positiivne kogemus, aga kuna meie talved on sellised, et 95% ajas sõidan lihtsalt märjal või kuival asfaldil, siis ei näe mõtet naeltega teed lõhkuda.
Kasutaja avatar
kalamees

Minul eelmise talve kogemus olemas. Täitsa kenasti pidasid. Ma ei ole ka just kõige rahulikuma sõidustiiliga ja ühtegi ohtliku olukorda nendega ei tekkinud. Sai ka üks pikem sõit Saksamaale tehtud ja probleeme polnud ka erinevates kliimaoludes. Seega mina julgen küll soovitada. Ostetud said Mustamäe rehvikeskusest ja tehti ka paigalduse pealt täiesti küsimata allahindlust (muidugi pärast seda kui olin meestega juttu teinud, et kelle punane tonnine siin kõrval seisab ;) )
suur

Algselt postitas: kalamees
Ostetud said Mustamäe rehvikeskusest ja tehti ka paigalduse pealt täiesti küsimata allahindlust (muidugi pärast seda kui olin meestega juttu teinud, et kelle punane tonnine siin kõrval seisab ;) )
Ehk siis saabu käest ;)
saab9-3

Kui palju kilomeetreid nad sul vast pidasid? Ja kuidas müraga lood olid?

PS. Kui keegi neid rehve hea hinnaga pakkuda saab, siis olen pakkumistele avatud ;)
saabu
Auto:
Kontakt:

RSi-ga ise sõitnud ei ole,aga tehase esindaja jutu järgi pidi vaikne rehv olema.Head hinda saab ikka ja tead küll kuhu tulla.
Kasutaja avatar
kalamees

Saabu käest jah ;) Noo vastu peavad siiamaani, nad mul all olnud terve suve ja mustrit täitsa piisavalt, et vastu minna järgmisele talvele. Vaiksed on tõesti, müra üle kurtma küll ei pea.
saab9-3

Selge, tänud vastuste eest. Lähen käin pärast Saabul külas.
Vasta