Tere siine rahvas.
Selline mure siis rool muutus järsku raskeks.Autoks on 900 96a. 2,3l. Kui tühipöördel rooli kohapeal keerata on see raske just kui võimendi ei tööta. Kui anda tuure kuni 2t. pööret siis toimib. Õli tase on ok. kuskilt õline väljast ei ole. Rooli süsteemis kolksu ei ole Välja arvatud üles ,alla mõned millimeetrid.
Oskab keegi selle põhjust selgitada või tuleb minna remonditöökotta kus vahetatakse hunnik osasid ja probleem jääb
Lahendus on olemas roolivõimendi pump vajab vahetust. Pump siis lõpetas töölepingu ühepoolselt:facts: Kui kellelgi leidub rida neli mootori pump siis võib mulle pakkuda.
Selline lugu, et rooli keeramisel ilge vigin ja rool käib jõnksutades kohapeal keerates. Roolivõimu õli tundub ka vähem olevat, kui vaja. Mis õli sinna võiks lisada. Nüüd lähen kaema kust lekib ka latist või pumbast. Üks loll küsimus ka. Kas sõita võib?
Latt ilmselt... vähemalt see jõnksutamine on lati probleem. Latt kulunud, otsad lekivad, põmst sõita ikka võib, kehv on lihtsalt. Kui nüüd õieti mäletan siis käis sinna ATF...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Tundub olevat jah keskel tulemüürist väljuv mingi ots õline. Lugesin siit arhiivist, et ng l on Opel Vektra B latt, mis pidi saabi omast tükk odavam olema, on see õige. Kuigi seda kirjutas Trionic, nii et väga vist kahelda ei ole vaja.
Algselt postitas: Fabrik
Tundub olevat jah keskel tulemüürist väljuv mingi ots õline. Lugesin siit arhiivist, et ng l on Opel Vektra B latt, mis pidi saabi omast tükk odavam olema, on see õige. Kuigi seda kirjutas Trionic, nii et väga vist kahelda ei ole vaja.
Astra F latt sobib kindlasti, samas astral, vectral ja calibra on samasugused latid, võta nüüd kinni.
Algselt postitas: Fabrik
Selline lugu, et rooli keeramisel ilge vigin ja rool käib jõnksutades kohapeal keerates. Roolivõimu õli tundub ka vähem olevat, kui vaja. Mis õli sinna võiks lisada. Nüüd lähen kaema kust lekib ka latist või pumbast. Üks loll küsimus ka. Kas sõita võib?
Huvitav. Kui ma veel Passatit kunagi omasin, tekkisid sel täpselt samad probleemid. Mul polnud põhjuseks mitte latt vaid lõdva võitu roolivõimu rihm.