Lisatud failid
Algselt postitas: Vitautas
Ei ole ta midagi väga tume klaas. Igatahes minu maitse järgi täitsa hea ju. Öösel kah oluliselt mugavam sõita kui läbi keskmise tahavaatepeegli ei pimesta sedavõrd.
Algselt postitas: ivomets
vaadates su videot, võiks see kiirendus olla oluliselt parem ja turbo osuti võiks ka enam minna punase peale.
mitte et ma noriks, aga seda kõike saaks vaid väikese papi eest ja tunnet rohkem kui uue aero eest
aga muide taustalugu on hea!
Algselt postitas: vallikas
Kas sisepeegli nö "öövaate" olete ära unustanud?
kah OT...Algselt postitas: Vitautas
Tahaks kunagi miilisõidul ka viienda põhja lasta(unistada ju võib).
Algselt postitas: VitautasAlgselt postitas: vallikas
Kas sisepeegli nö "öövaate" olete ära unustanud?
Seda kindlasti pole. Arvestagem pigem sellega, et keskmise peegi kasutamine on pigem harjumuse asi. Ise sõidan palju VW bussiga millel on see küll olemas aga suhteliselt mõttetult kuna naguinii ei näe palju. Seega ajavad ka küljepeeglid kenasti asja ära. Samas on ka toonklaas suhteliselt maitse asi. Igatahes minule meeldib kui on privaatsem olemine.
Mis puudutab videot ja kiirendust siis sihukse autoga saab ju täitsa edukalt 2. käigu lõpuni lata (kiirus u. 100km/h) ning kolmanda lõpp tuleb samuti suhteliselt kiiresti (u 170km/h). Need mul proovitud. Edasi pole piirajat näinud.
Tahaks kunagi miilisõidul ka viienda põhja lasta(unistada ju võib).
Samuti vabandan offtopicu eest.
Algselt postitas: uralavto
Kas keegi küsis seda algajalikku kiirendus videotnäha ? Küsija postitus on küll kuhugile kadunud, aga palun vid on siin
http://www.youtube.com/watch?v=RA6IPoc3uik