Niih mure selline, et hakkas järsku kiire, kuid kesklukk uksi lahti ei tee, võtmega samuti ei ava uksi. Pagasniku kaugu sain autosse sisse ,kuid seest ka uksi avada võimalik ei ole. Lukustus nuppu tõmmates uks ei avane ja nupp imeb tagasi sisse. Kas oleks võimalik kuidagi uksed lahdi kiirelt vähemalt saada kuna ruttu sõita vaja. Otsisin ka vaakumpumpa nagu segane aga ei leidnud ei pagasnikus polstri vahelt ega mootoriruumist.
Palun abi
Algselt postitas: ivomets
võtmega saad kõrvalistuja ukse lahti.
mis seal muud kui ära kylmund ehk miskit juhi ukses.
lõgista võtmega ja varu kannatust,
kusjuures ei ava ka kõrvalust, täpselt sama jama ja kylmumises ei tundu asi olevat, polegi ju eriti külm.
Kui elektri mootor siis võiks klemmide mahavõtmine aidata aga ei maitanud. Minu mõistus on otsas :S
Tõmba keskluku relee kaitse välja ja proovi siis uksed lahti tõmmata. Kui sa ikkagi ei jõua neid alhti teha siis on nad külmunud. Pole palju vaja, et ukse lukud enam ei töötaks.
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Tõmba keskluku relee kaitse välja ja proovi siis uksed lahti tõmmata. Kui sa ikkagi ei jõua neid alhti teha siis on nad külmunud. Pole palju vaja, et ukse lukud enam ei töötaks.
kaitsmed mu autol küljepeal, kuhu ligi ei pääse kui uks kinni, tõmbasin siis peakaitsmed välja, kuid abi sellest polnud
Kumbagi ust ei saa avada võtmega kuna võtit ei anna keerata, enne läheb võti puru. Väheke kahtlane kui mõlemad uksed korraga kinni külmusid -2 kraadiga ja seni pole ka -20 sarnast jama olnud
Oot, mis moodi ta selle nupu uuesti sisse tõmbab siis? Kas mootor ise nagu tõmbaks lukku tagasi või lihtsalt midagi painutamise tulemusena tõmbab tagasi?
Vabalt võib olla nii, et enne ei külmunud ja nüüd külmub. Aga lase tuletikuga kuumaks ja pane luku auku. Küünlaga oleks parem variant või tulemasinaga. Kui võti soe siis lukk sulab ka lahti.
Oot, mis moodi ta selle nupu uuesti sisse tõmbab siis? Kas mootor ise nagu tõmbaks lukku tagasi või lihtsalt midagi painutamise tulemusena tõmbab tagasi?
Vabalt võib olla nii, et enne ei külmunud ja nüüd külmub. Aga lase tuletikuga kuumaks ja pane luku auku. Küünlaga oleks parem variant või tulemasinaga. Kui võti soe siis lukk sulab ka lahti.
Just kui mootor tõmbaks tagasi aga seda kuumutus trikki lähen proovin kohe
Selle võtme kuumutamisega on see paha lugu, et ta on nii pisike ja eriti kaua seda sooja ei salvesta. Luku juures pead soojustama ja siis kiiresti sisse. Muidu jahtub maha.
Selle võtme kuumutamisega on see paha lugu, et ta on nii pisike ja eriti kaua seda sooja ei salvesta. Luku juures pead soojustama ja siis kiiresti sisse. Muidu jahtub maha.
Vabandan selle eest et ei uskunud et asi võib külmumises olla Küünla trikiga avanesid uksed Olen sulle nyyd teene sees
Suured tänud
Sain siis uksed lukusulaga lõplikult käima, kuid juhipoolse uksega on ikka mingi jama. Nimelt saab seda ainult võtmega lahti, kuigi kesklukk teised uksed sulgeb . Ise mõtlen, et ootan soojemad ilmad ära siis vaatab edasi ehk ainult niiskuses asi.
Olen autot hoidnud garaazis soojas, kuid ei midagi, võibolla peaks ukse lahti võtma, kuid pole saabi ust varem lahti teinud, kas võiksin sealt vea leida üldse ?
Mul ei toimi juhiukse oma, kõik teised viskab lukku ja vahel ei viska ka. Soojaga toimis kõik ideaalselt suvel. Niiskus ja külm juhtmetes, muud midagi:eureka:
Algselt postitas: mortenx
milles asi võiks olla, kui külmaga tagumised ukselukud ei toimi koos kesklukuga?
Sama mure ka minul, nüüd miinus 15 kraadiga tagumised lahti ega kinni ei liigu kesklukuga koostöös. Korra seisis auto paar tundi 10 kraadises garaažis, seal toimisid. Pärast hiljem õues külmakäes taaskord ei funktsioneerinud.