Probleem tuledega. Lahendatud
Tervist, selline probleem, et kui autol süüde sees, siis tuled ilusti põlevad, aga kui auto käima panen siis tuled hakkavad vilkuma ja lõpuks kustuvad üldse ära. Algul arvasin, et viga on pingeregulaatoris, kuna tester näitas 15.2V, kui auto käis, vahetasin selle pingeregulaatori ära, aga ikka midagi ei muutunud, tegu on originaal xenon tuledega, vahetasin ka pirnid ära. Äkki keegi oskab aidata?
Algselt postitas: enrico
pigem ma arva et tegu sütkarites või siis pirnides ise palastid ei hävine nii kergelt!
Ei usu. Siis ju ei vilguks mõlemad tuled sarnaselt. Mina otsiks viga enne tulede moodulist (mitte tulede kõrguse moodulist).
SID1 SID2 remont, kliima display remont
www.harteron.ee
www.harteron.ee
Selline küsimus veel, et kas viga võib-olla ka kaitsmeplokis, kui on näiteks mul kaitsmeplokk uus pandud, aga võetud on sellise auto pealt, millel puuduvad xenonid? Ja nüüd veel selline jama, et kui kaitsmeploki tagant ära võtsin ja pärast tagasi panin, peale seda enam täistuled, kojamehed, esimesed suunatuled ei tööta ja armatuurivalgus kustub ainult siis ära, kui süüte välja keeran ning tuledelüliti paneb ainult tagumised tuled põlema, muud ei tee mitte midagi, armatuuri ei tule isegi seda märki, et tuled põleksid. Carringis öeldi, et kaitsmeplokk on lukku läinud vms, et ei saa programmeerida jne.
-
- SaabiJumal
- Auto: Saab 92 1954, Saab 9-5 2005, Transit
ss-l on kõik asjad progetavad, ka kaitsmeplokid. nn "telefoni teel" ei oska aidata, võimalikke variante liiga palju, arvestades, et tegu avariilise autoga. ka juhtmestikud erinevatel versioonidel ( xenon- mitte xenon) erinevad jne,jne.