huvitav, ma just eile enne magamaminekut mõtlesin, et miks mulle 2 klassikut, kui ainult ühega korraga sõita saan:) ja siis kohe järgmise mõtlesin, et äkki müüks ühe ära, sest hommikul läheb tavaliselt pool tundi mõtlemisele, et kummaga tööle sõita.
...aga seda ma välja mõelda ei suutnud, et kumba:)
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... ?tid=11482
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=8846
et kui kellegile on väga-väga klassikut vaja (vahet pole kumba), siis võib korra juttu puhuda:)
aktiivset müüki ei viitsi teha ja väga odavalt ka ei müü, sest otsest müügivajadust ju pole...
Saabgripp
Tänud kõigile kes nõu ja jõuga ning U2U-ga abiks olid. Valik on tehtud ja kui kõik laabub, siis alustab väljavalitu homme teekonda Eesti poole. Valituks osutus siiski auto, mis leiab kasutuse igapäevaselt, sest vanemaid rariteete ei leidunud mõistusega võetavate hindadega... kuigi ka Saabuv auto ei vasta Eesti turuhinnale ja oma emotsioonide rahuldamiseks maksan ca 100k rohkem kui hetkel samasugune kõige kallim Eestis müügil on. Ühesõnaga, leidsin midagi, mida ei lootnud enam leida
Isiklikud tänud annan edasi siis abimeestele juba vahetult 

- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Algselt postitas: ErQ
Tänud kõigile kes nõu ja jõuga ning U2U-ga abiks olid. Valik on tehtud ja kui kõik laabub, siis alustab väljavalitu homme teekonda Eesti poole. Valituks osutus siiski auto, mis leiab kasutuse igapäevaselt, sest vanemaid rariteete ei leidunud mõistusega võetavate hindadega... kuigi ka Saabuv auto ei vasta Eesti turuhinnale ja oma emotsioonide rahuldamiseks maksan ca 100k rohkem kui hetkel samasugune kõige kallim Eestis müügil on. Ühesõnaga, leidsin midagi, mida ei lootnud enam leidaIsiklikud tänud annan edasi siis abimeestele juba vahetult
![]()
no nii see vanade ja ilusate autode ostmine tavaliselt läheb!:P
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Jep, ma tean, et must
... ma polegi arvanud, et roheline, aga midagi pole öelda - ilus rohekas läige on. Aga eelmise Aeroga oli Sinust palju abi ja kas Sa tahad öelda, et pean jälle Sulle pudeliga külla tulema?