Saabgripp

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
pilvepanaan

huvitav, ma just eile enne magamaminekut mõtlesin, et miks mulle 2 klassikut, kui ainult ühega korraga sõita saan:) ja siis kohe järgmise mõtlesin, et äkki müüks ühe ära, sest hommikul läheb tavaliselt pool tundi mõtlemisele, et kummaga tööle sõita.
...aga seda ma välja mõelda ei suutnud, et kumba:)
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... ?tid=11482
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=8846

et kui kellegile on väga-väga klassikut vaja (vahet pole kumba), siis võib korra juttu puhuda:)

aktiivset müüki ei viitsi teha ja väga odavalt ka ei müü, sest otsest müügivajadust ju pole...
Kasutaja avatar
ErQ
Saabiklubi liige
Auto: 6GT

Tänud kõigile kes nõu ja jõuga ning U2U-ga abiks olid. Valik on tehtud ja kui kõik laabub, siis alustab väljavalitu homme teekonda Eesti poole. Valituks osutus siiski auto, mis leiab kasutuse igapäevaselt, sest vanemaid rariteete ei leidunud mõistusega võetavate hindadega... kuigi ka Saabuv auto ei vasta Eesti turuhinnale ja oma emotsioonide rahuldamiseks maksan ca 100k rohkem kui hetkel samasugune kõige kallim Eestis müügil on. Ühesõnaga, leidsin midagi, mida ei lootnud enam leida ;) Isiklikud tänud annan edasi siis abimeestele juba vahetult :)
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

Algselt postitas: ErQ
Tänud kõigile kes nõu ja jõuga ning U2U-ga abiks olid. Valik on tehtud ja kui kõik laabub, siis alustab väljavalitu homme teekonda Eesti poole. Valituks osutus siiski auto, mis leiab kasutuse igapäevaselt, sest vanemaid rariteete ei leidunud mõistusega võetavate hindadega... kuigi ka Saabuv auto ei vasta Eesti turuhinnale ja oma emotsioonide rahuldamiseks maksan ca 100k rohkem kui hetkel samasugune kõige kallim Eestis müügil on. Ühesõnaga, leidsin midagi, mida ei lootnud enam leida ;) Isiklikud tänud annan edasi siis abimeestele juba vahetult :)

no nii see vanade ja ilusate autode ostmine tavaliselt läheb!:P
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
teager

Kas jälle 9-5? :poke:

terv, teager
Kasutaja avatar
ErQ
Saabiklubi liige

teager,

kust Sul see kohvipaks pärit on? ;)

Jah, Sul on õigus :)
teager

Omad allikad :)

Lihtsalt märge, et auto peaks siiski olema musta värvi, mitte tumeroheline. Piltidelt on mingi kummaline peegeldus näha. Aga eks me näe seda oma silmaga, kui kohale jõuab.

terv, teager
Kasutaja avatar
ErQ
Saabiklubi liige

Jep, ma tean, et must :) ... ma polegi arvanud, et roheline, aga midagi pole öelda - ilus rohekas läige on. Aga eelmise Aeroga oli Sinust palju abi ja kas Sa tahad öelda, et pean jälle Sulle pudeliga külla tulema?
teager

Pudel on alati tore, aga selle auto puhul pean ma pudeli veel välja teenima ;)

terv, teager
Kasutaja avatar
Ets

No näed... ikka ringiga SAABi juures tagasi ja mis mulle rohkem rõõmu teeb, kui jälle 9-5 :beer: Nüüd on meil küll masinad nagu kaksikud (muidugi ainult visuaalselt) Aga tahaks juba masinat reaalselt näha ;)
Kasutaja avatar
ErQ
Saabiklubi liige

Usu mind, ma kaaaaaa :love:
Kasutaja avatar
Ets

Las ma arvan...nüüd sa enne ei maga öösel kui auto käes ja kuulutuse lingi vaatad "ribadeks" :)
Kasutaja avatar
ErQ
Saabiklubi liige

Ära nori :fight:

PS! Kuulutuse printisin välja, siis ei pea kogu aeg avama/sulgema :P
Kasutaja avatar
Ets

no mis siin ikka norida... kui sa nüüd oma naise Accordi ka saabivastu välja vahetad, siis saad patud andeks :)
Kasutaja avatar
ErQ
Saabiklubi liige

Ei välista ;) kui aus olla, siis vargsi sellest ka juttu olnud.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Eks kui aeg kätte jõuab, tekib vastav teema lugejate autode juurde
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta