Mure selline, et jumalast lambist sureb välja.Paned võtmest uuesti käima ja siis käib jälle.Aga mure ainult sageneb ja muutub tihedamaks.Mingit seost ma ei tea mis selle põhjustada võib.
Autoks siis 125kw, automaat.
Kas keegi oskab nii minule abi anda või juhendada mida teha (ette võtta).
Saab 9-5 sureb välja
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
ühes veaks võiks olla käigukangi asendi andur, või ma ei teagi kuis seda kutsutakse.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Viimastel sarnase hädaga masinatel põhjustas suremist väsinud drosselklapp.Ka suuremad õhulekked võivad mootori nii käituma panna.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Minul sama probleem. Enamasti sureb välja käiguga seistes või pidurdamisel, kuid on välja surnud ka
pealt. Igakord ei lähe kohe esimesel käivitamisel ka käima. Korra olen pidanud lausa autost väljuma, uksed lukku, lahti ja siis uuesti käivitades läks alles käima. Kuna teema oli vahepeal juba üsna iganädalane siis justkui harjus sellega, kuid paar nädalat probleemi polnud ning täna nüüd jälle 2 korda otsustas teele seisma jääda. Auto aastast 98 ning ilmselt mõnda aega platsil ka seisnud enne ostmist. Palju remondi jaoks raha peaks koguma 

mul suri välja siis kui oli üx vaakumvoolikute rist ühendus pooleks,ka pidurid olid rasked,selline viga oli,aga samas alguses kui ostsin autoaiast siis oli see kolmik korras siis ka suri paarkorda välja,akki seismisest,keegi kirjutas veel et küünlajuhtmed raudselt,kuigi 2,3 t,9-5 pole neid,aga jah,otsi ikka vaakumist alguses ma arvan
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Ma muidu kirjapildi üle reeglina ei nurise, aga eelnevat postitust on täiesti võimatu lugeda.
EDIT: Kipun ka arvama, et süüdi on õhuleke. On see nüüd By-Pass või miski muu, ei tea. Näiteks kui By-Pass leke läheb liialt suureks, ei oska aju enam õhukoguseid kompenseerida. Väga väiksed vahemikud on ajule ette antud, kuhu tühikäigul või pidurdades peab jääma.
EDIT2: Tiiger pista üks tühik ka kogemata sisse. Venitad foorumit oma lühikese lausega laiaks

EDIT: Kipun ka arvama, et süüdi on õhuleke. On see nüüd By-Pass või miski muu, ei tea. Näiteks kui By-Pass leke läheb liialt suureks, ei oska aju enam õhukoguseid kompenseerida. Väga väiksed vahemikud on ajule ette antud, kuhu tühikäigul või pidurdades peab jääma.
EDIT2: Tiiger pista üks tühik ka kogemata sisse. Venitad foorumit oma lühikese lausega laiaks