NG900 siduri vahetus
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
on:
kere tunkidega üles, mootor alt toetada, siis poolraam alt ära ja kast eemale niipalju, et siduri asjad lahti saab.
kere tunkidega üles, mootor alt toetada, siis poolraam alt ära ja kast eemale niipalju, et siduri asjad lahti saab.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Vasaku poole õõtsapuksid vabastada, stabi. kondi otsad lahti lasta, vasak veovõll kasti otsast välja võtta, summuti esimene ots eest, sillatala alla, kast küljest, sidur lahti ja tagurpidi tagasi.Algselt postitas: jaan50
Kas käigukasti saab niipalju eemale et saab sidurikorvi ja ketta kätte? Veovõlle siis eemaldama ei pea nagu ma ivomets`a jutust aru sain.
Ja parempoolse veovõlliga siis kuidas?Algselt postitas: 37ViggenVasaku poole õõtsapuksid vabastada, stabi. kondi otsad lahti lasta, vasak veovõll kasti otsast välja võtta, summuti esimene ots eest, sillatala alla, kast küljest, sidur lahti ja tagurpidi tagasi.Algselt postitas: jaan50
Kas käigukasti saab niipalju eemale et saab sidurikorvi ja ketta kätte? Veovõlle siis eemaldama ei pea nagu ma ivomets`a jutust aru sain.
Minu mälu järgi tuli isegi generaator eest ära saada, aga äkki olen lihtsalt koba.

Mida te sogate?Lugege Iisaku jutt uuesti läbi.
Mingit sillatala sel masinal pole.Genekat,ega roolilatti näppida pole vaja.Summuti esimene klamber lahti poolraam alt ära,kastipadi lahti,mootor lasta riputiga maksimaalselt kasti poole viltu,poolltelg käändminust välja,kast maha jne.
Mingit sillatala sel masinal pole.Genekat,ega roolilatti näppida pole vaja.Summuti esimene klamber lahti poolraam alt ära,kastipadi lahti,mootor lasta riputiga maksimaalselt kasti poole viltu,poolltelg käändminust välja,kast maha jne.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Just vahetasin, on lihtne, kui on olemas tõstuk ja mootori-riputi ja mõningad tööriistad. Kui ei pakun abi!Algselt postitas: jaan50
Tere. Plaanis siduri vahetus 1995a 96kw NG900-l. Kuidas on võimalik ja lihtsam? Kas mootor maha, käigukast maha või mõlemad koos. Kas on kellegil kogemusi? Tänan!