Sai proovitud nii mõndagi Saabi, nii 9-5'si kui ka 9-3. Osad klubilised ka läbi käidud, lõpuks jäi valik pidama selle 9-5 peale.
Tehaseväravast veeres ta välja 2001, asus ta esmased 6a Saksamaa teedel, peale seda vurisenud kodumaa pinnal. Värvuselt must ja universaal, kiirusehoidik, automaat, nahksisu, AS2 Premium teeb häält, klaasid on tehase poolt toonitud/UV kiiri mitte nii läbi laskvad (vähemalt nii näitab reklaam), taga ka parkimisandurid ja olemas isegi veel pagasikate.
Ajaloo poole pealt veel et ma pole teps mitte esimene klubiline kes temaga sõitnud on. Üldpildis võiks öelda et suht korralikus seisus isend.
Mis siis mina teinud olen temaga? Kuivõrd suht värkse ost siis ... suurt midagi

23/02 - sai nahksisu Turtle Wax nimelise ainega üle käidud
24/02 - sai kerget tolmuimemist harrastatud
26/02 - sai mootoriõli + filter, mootori õhufilter, automaatkasti õli (detailidesse laskudes küll pool õli

Pildi lisamiseks ei venita kodune Kõu välja, need saab lisada vast mõnel tööpäeval. Üldpildis masinaga rahul, meeldib iste ja mootor, harjumist vajavad veel mõned detailid. Esmakordselt leidsin autost ka mingid lisad millele ma otstarvet ei oska leida, eks pildistan ja lisan, vast mõned targemad teavad.
parimat,
T.